Sensorsystemer til rengøring - Oplevelse

Michael  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 84.

Rengøring af stald - Resultat

Sensorsystemer til rengøring - Oplevelse

Baseret på viden fra innovationsprojekter er Teknologisk Institut, Robotteknologi begyndt at udnytte de teknologiske muligheder for automatisering af arbejdsprocedurer, som påvirker de omkostningstunge dele af produktionen.

Udviklingen af et automatisk og effektivt rengøringsudstyr, som er i stand til at se mængden af skidt og afgøre behovet for yderligere rengøring, har en række fordele for producenter og ansatte:

For producenten vil det være muligt at reducere tidsforbruget fra manuel rengørings. De ansatte kan gå videre med andre opgaver eller sætte rengøringsudstyret til at køre natten over og gå i seng. En sådan tidsreduktion vil udgøre en betragtelig besparelse i producentens lønomkostninger.

Et effektivt intelligent kamerabaseret system vil også være i stand til at udregne optimale rengøringsprocedurer for at undgå unødvendigt forbrug af vand, hvilket også vil reducere udgifterne.

Lige så vigtigt er den menneskelige faktor. Når en maskine overtager arbejdet, kan den ansatte udføre mere meningsfyldt arbejde i stedet for at gøre rent manuelt. Det er vigtigt at forstå, at manuel rengøring er hårdt og nedslidende arbejde, som derfor bør undgås i mordene produktionsmiljøer. Ved at undgå hårde manuelle arbejdsprocesser skabes også et miljø, som tiltrækker de bedste ansatte.