Servicerobotter - Til lands

Malene Tofveson Nibe

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 71.

Mobil robot kører rundt på Teknologisk Institut.

Servicerobotter - Til lands

Mobile robotter har gennem de seneste år gennemlevet en sand revolution. Sensorer og computerkraft er i dag så udviklede, at robotterne er i stand til at navigere og flytte emner uden hjælp fra andet end det udstyr, de selv bærer på - altså helt uden installation af faste køreveje.

Historien går helt tilbage til 50’erne, hvor de første løsninger kom frem. Udvikling har der siden været meget af, men fælles for hidtil kendte teknologier er høje priser, ufleksibilitet og alt for statiske installationer.

Den nye generation af robotter anvender laserteknologi og avanceret software til digitalt at beskrive det miljø, de arbejder i. De kræver ingen ændringer af de fysiske omgivelser, og de er yderst fleksible i deres anvendelse.

Brugeren planlægger selv robottens destinationer og ruter, og kan til enhver tid ændre på disse. Denne fleksibilitet og forandringsparathed i teknologien giver helt nye anvendelsesmuligheder.

       Servicerobotter - udviklingsmodel

Står du med et behov for at få analyseret din logistik, eller er du allerede klar til at automatisere den, kan vi på Teknologisk Institut hjælpe dig. Vi har et team af medarbejdere specialiseret i mobile logistikrobotter, der kan hjælpe dig med alle aspekter i den ovenstående udviklingsmodel. Har du brug for en færdig løsning, udvikler og leverer vi også den – altid i tæt samarbejde med dig.

Hvis logistikautomation eller mobile robotter har fanget din interesse, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan du kommer videre.

I nedenstående video kan du se, hvilken rolle Teknologisk Institut spiller i det europæiske udviklingsprojekt R5-COP med udvikling af et særligt framework, som gør det muligt at tage eksisterende mobile robotplatforme og så flytte teknologien mellem dem, så de kan udføre den samme arbejdsopgave.