Signe Skov-Hansen

Signe  Skov-Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 68.

signe

Signe Skov-Hansen

Seniorspecialist, innovationspraktikker og sociolog er blot nogle af de titler, Signe kan pryde sit visitkort med.

Med en forkærlighed for corporate social innovation, co-creation, robotter, serviceinnovation og Design Thinking arbejder Signe i krydsfeltet mellem digital transformation, sociale teknologier og forretningsudvikling.

Som innovationspraktikker og underviser trækker Signe på 9 års hands-on erfaring med udvikling og ledelse af kompelkse innovationsprocesser i bredt samarbejde med såvel virksomheder som universiteter i både længere varende og kortere forløb. 

............................................................

Hvorfor er Innovationscentret på Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Teknologisk Institut giver mig mulighed for at trække på banebrydende forskning og udvikle det til noget konkret værdiskabende for virksomheder. Derudover får jeg lov at være meget iderig og se den iderigdom udforme sig, når internationale og nationale virksomheder får glæde af den viden instituttet rummer.

Hvad er du særligt optaget af?

Jeg er særligt interesseret i alt, hvad der rør sig i feltet omhandlende corporate social innovation. Jeg tror på, at det sociale i samsmeltning med CSR bliver virksomhedernes vej ind i fremtiden. Derfor er jeg meget optaget af automatiseringsgange og medarbejderinvolvering i innovationarbejdet.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg er god til at få mennesker til at blive passioneret omkring det, de arbejder med og få koblet virksomhedernes ideer, tilgange, personer og teknologier sammen på nye måder, som de ikke tidligere har været sammenkoblet. Derudover har jeg en evne til at få mennesker til at abejde sammen fra forskellige videninstitutioner af samfundet.

............................................................

Mød Signe som underviser på disse kurser

Hvordan kan Signe hjælpe dig?

Sådan har Signe hjulpet andre kunder

Artikler og publikationer