Sine Kølvraa Bach

Sine Kølvraa Bach

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 00.

Sine

Sine Kølvraa Bach

Som kommunikationsmedarbejder i Innovation og Digital Transformation har Sine medansvar for den eksterne kommunikation og markedsføring på både projekter og kommercielle aktiviteter.

Sines kernekompetencer er faglig formidling, online markedsføring, webredigering og -kommunikation, sociale medier, PR og grafisk arbejde.

Derudover er Sine kommunikationskaptajn på projekterne Center for Innovation og AI Denmark, hvor hun sammen med dygtige kolleger planlægger og drifter en lang række kommunikationsaktiviteter.

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Fordi der er et godt formål med alt, hvad vi laver her. Vi hjælper dansk erhvervsliv med at udvikle sig i en positiv retning ved at give dem nogle konkrete værktøjer, de kan bruge i deres dagligdag. Ikke blot til gavn for dem, men for hele landet.

Hvad er du særligt optaget af?

At klæde erhvervslivet godt på til fremtidens udfordringer ved at finde frem til deres behov og få kommunikeret til dem på en god måde, hvordan de kan imødegå disse udfordringer.

Om det er i fagpressen, på LinkedIn, på et webinar, i en nyhedsmail eller et helt femte sted, så ser jeg det som min fornemmeste opgave at sikre et højt niveau i den måde vi kommunikerer til omverdenen på, og får præsenteret mine kollegers faglige viden på bedste vis.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg er god til at eksekvere på de kommunikations- og markedsføringsaktiviteter, jeg planlægger sammen med mine dygtige kolleger.