Slaggetest af biomasse

Helena  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 86.

Slaggetest

Slaggetest af biomasse

Teknologisk Institut tilbyder at teste pelleterede biomasser for slaggedannelse.

Er I usikre på forbrændingsegenskaberne for  en ny træsort? Eller har forbrugerne oplevet problemer i deres kedel ved anvendelse af en given træpille? Her kan en slaggetest hos os give et uvildigt svar. Vi karakteriserer slaggedannelsen i det givne materiale og analyserer og kategoriserer slagge på baggrund af mængde og størrelse.

Simulerer afbrænding i forbrugerens kedel

Testen simulerer, hvordan den pågældende pille under forbrænding vil danne aske og slagge i forbrugerens kedel. Testen er en meget hurtig metode til at konstatere, hvordan pillen reagerer ved afbrænding.

Slagge

I modtager en rapport efterfølgende, hvor billeddokumentation vil illustrere, hvordan den pågældende pille efter afbrænding ser ud (som billede ovenfor)

Slaggeanalysator – del af europæisk projekt

I forbindelse med det europæiske Ashmelt projekt, har Teknologisk Institut udviklet en slaggeanalysator på hvilken forskellige typer af pelleterede biomasser kan testes ved forbrænding. Efter forbrænding bestemmes og kategoriseres eventuel slaggedannelse. Udstyr og analysemetode er på vej til at blive testet af andre europæiske laboratorier.

Akkrediteret biomasselaboratorium

Vi tilbyder desuden en række akkrediterede prøvninger, som giver uvildig dokumentation for en biomassepilles kvalitet. Læs mere HER