Smart City

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

I forskellige projekter arbejder vi på at realisere en sikker og skalérbar Smart City-infrastruktur, der integrerer flere IoT-systemer

Smart City

Hvordan vil Smart Cities ændre vores liv? Hvilken rolle spiller standarder, og hvorfor er det vigtigt at tænke informationssikkerhed ind, når vi alle bliver forbundet digitalt? Dette er blot nogle af de emner, som vi beskæftiger os med.

Vi arbejder med Smart Cities på en lang række områder. Formålet er at fjerne teknologiske og erhvervsmæssige barrierer og at bidrage til at løse samfundsmæssige udfordringer. For at deltage i dialogen og samarbejdet om nye Smart City- og IoT-løsninger er vi også en del af styregruppen i IoT Forum Danmark – et netværk, der tæller en bred vifte af forskellige aktører fra erhverslivet, forskningsinstitutioner og offentlige institutioner.

Vi arbejder med:
I forskellige projekter arbejder vi på at realisere en sikker og skalérbar Smart City-infrastruktur, der integrerer flere IoT-systemer.

Anvendelse af sensorer og forskellige Internet-of-Things (IoT) teknologier som fx SigFox, LoRA og Narrow Band IoT (NB IoT) giver mulighed for opsamling og udveksling af mange forskellige typer data i alle dele af byerne. Og med Smart Cities og IoT-applikationer, til at håndtere og analysere de store datamængder, skabes der helt nye muligheder for at fjernovervåge, styre og løbende forbedre byens funktioner. 

Smart City-teknologien er både relevant i den enkelte bolig og det enkelte køretøj i byen og helt op på systemniveau, hvor fx energiforsyning, trafikstyring og klimatilpasning kan administreres og forbedres på tværs af byen. Samtidig giver de mange indsamlede data vigtig indsigt i, hvordan byen fungerer, og denne viden kan omsættes til bedre byudvikling, mere effektive offentlige services, forbedret offentlig transport, reduktion af trafikpropper, energieffektivisering og mange andre ting.