StartUp Hub

Mathias  Flindt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 36 50.

-

StartUp Hub

Odense Robotics StartUp Hub hos Teknologisk Institut er et unikt setup designet til at accelerere lovende, robotteknologiske startups. Vi tilbyder et fast-track-program, der tager startups fra prototyping til finansiering og kommercialisering.


Odense Robotics StartUp Hub er anerkendt som en af ​​de bedste robotinkubatorer i Europa. Den er placeret i de 3.000 m² store robotinnovationshaller her hos Teknologisk Institut. Her får robot-, automations- og dronestartups selskab af et team af forretnings- og teknologieksperter, der hjælper med at gøre teknologi til god forretning.

Hub'en fokuserer specifikt på hardware-startups og sigter mod at skabe den korteste vej fra prototyping til finansiering og kommercialisering.

I modsætning til mange andre inkubatorer kræver hub'en ingen ejerandele eller medlemsgebyrer - og startups får adgang til hub-tjenesterne gratis.

Typisk tager processen omkring et år, men nogle startups accelererer så hurtigt, at de er klar til kommercialisering inden for blot et par måneder. Hub'en kan rumme otte startups ad gangen.
 


Siden 2015 har der været 32 startups i Odense Robotics StartUp Hub hos Teknologisk Institut.

Virksomhederne beskæftiger i dag mere end 150 ansatte.

De har sikret mere end 185 millioner kroner i eksterne investeringer og mere end 40 millioner kroner i "soft money".
 

-

-

-