StartUp Walk-In: Mød Holo, som vil revolutionere transportmarkedet

Kathrine Viskum Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 73.

Mød Christian Bering, CEO hos Holo

StartUp Walk-In: Mød Holo, som vil revolutionere transportmarkedet

Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Eller er du blot nysgerrig på, hvad der rører sig på det robotteknologiske område? Så er StartUp Walk-In en begivenhed for dig.


Torsdag den 23. november klokken 15:30-18:00 kan du høre om Holos historie, blive inspireret og få viden om, hvordan er det er være med fra begyndelsen i en startup-virksomhed, der starter på toppen, tager et ordentligt dyk og nu igen er på vej mod målet.

Arrangementet foregår på Teknologisk Institut i Odense og er arrangeret i samarbejde med Odense Robotics.


-

Mød Christian Bering fra Holo

Holo, som er en implementeringsvirksomhed for autonom software, er ejet af Danmarks største bilimportør Semler Group. Virksomheden blev etableret i 2016, da hypen omkring autonome køretøjer for alvor tog fart.

Den oprindelige strategi med etableringen af Holo var, at bringe autonome minibusser, også kaldet shuttles, på vejene på tværs af Skandinavien. Men teknologien var på det tidspunkt ikke klar til Holos ambitioner, og strategien måtte lægges til en mere afventende position, mens teknologien udviklede sig.

I dag arbejder Holo mod det samme mål: Fuldt autonome køretøjer på vejen og autonome droner i luften. Gennembruddet på jorden håber Holo at nå inden udgangen af 2025, når de er i stand til at gøre køretøjer helt førerløse på samme måde som for eksempel Googles projekt Waymo i USA.

For nylig har Holo lanceret et omfattende projekt i Norge, og samarbejdet med en ny leverandør fokuserer på at introducere autonome passagerkøretøjer på vejene. Brugeren vil blot kunne trykke på sin telefon, og så vil et køretøj ankomme og transportere dem fra punkt A til punkt B.

Klassisk Gartner Hype Cycle

Holos historie er et klassisk mønster på den teknologiske udvikling. På tværs af den autonome branche er nogle projekter skaleret op for tidligt med formodning om, at målet lå lige om hjørnet. På vej mod toppen har man så indset, at nogle processer tager længere tid, end først antaget.

Hvis man oversælger noget og underleverer selv, så mister man noget tillid, som man skal opbygge igen senere, har Christian Bering erfaret, hvilket er noget af den erfaring, han vil dele ud af til StartUp Walk-In, hvor han også vil fortælle om vejen til, hvor Holo er i dag og hvad han mener er vigtigt i en startup-virksomhed.

Til StartUp Walk-In kan du…

  • Snuse til startup-miljøet og suge ny viden til dig. Her har du chancen for at møde ligesindede mennesker og udvide dit netværk.
  • Blive klogere på, hvad der sker på iværksætterfronten til arrangementets Open Mic, hvor nogle af de nyeste idéer inden for robotteknologi præsenteres.
  • Møde forskellige service providers, der står klar på dagen til at fodre dig med gode råd og vejledning, som du kan tage med dig på dine videre skridt på vejen til at blive iværksætter.
  • Møde dette arrangements rollemodel, Christian Bering, CEO for Holo.

Skulle du have lyst til at give liv til din egen idé og få feedback fra fagligt kompetente personer, kan du fremlægge din idé til Open Mic. Skriv til Kathrine Viskum for at komme på listen.

OBS! Arrangementet afvikles på engelsk.

Tid og sted

23. november kl. 15.30-18.00

Teknologisk Institut
Forskerparken 10F
5230 Odense M

-


Odense Robotics + Teknologisk Institut + Odense Kommune