Strategiforløb sikrer videreførelse

Jane  Hagelskjær

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 84.

Skippers Furniture sætter strategi og markedsføring på agendaen og sikrer videreførelse af virksomheden ved fremtidigt salg gennem en fokuseret strategiproces.

Strategiforløb sikrer videreførelse

Et ønske om øget fokus på markedsføring og sikring af virksomhedens videreførelse ved et fremtidigt salg er udgangspunktet for et samarbejde mellem Skippers Furniture og Center for Idé & Vækst. I dag har Skippers Furniture fornyet fokus på salg og markedsføring samt skabt et solidt udgangspunkt for et fremtidigt salg af virksomheden.

Skippers Furniture er en moderne polstermøbelfabrik, der udvikler og producerer arkitekttegnede sofaer og hvilestole. Virksomheden ønsker at sikre videreførelsen af Skippers Furniture ved et fremtidigt salg, men er i tvivl om hvordan.

Fornyet overblik
Skippers Furniture gennemfører derfor i samarbejde med Idé & Vækst et målrettet strategiforløb. Målet er at skabe yderligere fokus på virksomhedens markedsføring via nye salgsmodeller og markedsføringsaktiviteter for at sikre øget salg af virksomhedens produkter. Samtidig skal strategiforløbet forberede virksomheden på et kommende salg og dermed sikre en videreførelse af virksomhedens aktiviteter.

Det var alfa omega for os at få sat dette forløb i gang. Konsulenterne fra Center for Idé & Vækst styrede processen og hjalp os med i fællesskab at skabe overblik over de mange muligheder, vi har, for at styrke vores virksomhed, så vi kan gøre os gunstige til et fremtidigt salg,” fastslår Steen Skipper. 

Tryghed for fremtiden
På baggrund af strategiforløbet blev der udarbejdet en konkret handlingsplan med prioriterede indsatsområder samt løbende opfølgning og implementering af den nye strategi.

Samarbejdet med Center for Idé & Vækst, og det samlede strategiforløb, betyder, at vi nu er langt mere bevidste om, hvilket fokus vi skal have i fremtiden. Vi har fået nogle helt konkrete anvisninger til, hvad vi skal gøre for at sikre en videreførelse af vores virksomhed – nu skal vi bare i gang,” konkluderer Steen Skipper.

Læs historien i en printvenlig version: