Succesfuld konference: ’Det digitale Danmark er ungt - er de ældre borgere med?’

Annemarie  Holsbo

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 44.

Succesfuld konference: ’Det digitale Danmark er ungt - er de ældre borgere med?’

November 2013

24. september 2013 afholdt Center for Arbejdsliv konferencen ’Det digitale Danmark er ungt - er de ældre borgere med?’ som led i afslutningen af projektet Senior Online, finansieret af Velux Fonden. Knap 100 beslutningstagere og aktører var dukket op til konferencen for at høre om undersøgelsens resultater og for at være med til at udvikle ideer til, hvordan 65+ bedst kan inkluderes i digitaliseringen. Det var en konference med meget højt aktivitetsniveau, alle deltagere arbejdede med aktuelle problemstillinger, og der var stor entusiasme i debatterne. Dagen sluttede med en livlig debat mellem Ældre Sagens direktør Bjarne Hastrup og tidligere MF Lone Dybkjær.

Billede fra senior online konference - men ser debat mellem Ældre Sagens direktør Bjarne Hastrup og tidligere MF Lone Dybkjær

Teknologisk Instituts undersøgelse viser bl.a., at ca. 350.000 ældre aldrig har prøvet at være på internettet, så det tyder på, at der er stort behov for at gå nye veje for at hjælpe de ældre med på digitaliseringen. Konferencens mange gode og alternative idéer blev efterfølgende bearbejdet af projektets ressourcegruppe, således ideerne kan adresseres til digitaliseringens centrale aktører.

Se det elektroniske formidlingsmateriale her.

Billede af screendump fra elektronisk materiale - man ser forskellige bokse, som man kan klikke på.

Læs mere om projektets analyserapporter samt om resultaterne kan findes her.