Synkronisering af data i forsyningskæden af dagligvarer - "Data-synkronisering er løsningen"

Finn  Zoëga

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 70.

Synkronisering af data i forsyningskæden af dagligvarer - "Data-synkronisering er løsningen"

Datasynkronisering bevæger sig fremad, men meget mangler at blive gjort både nationalt og globalt. Virksomheder skal fortsætte med at skubbe til udviklingen af datastandarder, enhedsregistre og ikke mindst datasynkronisering. Dette må stadig være en høj prioritet hos alle virksomheder netop fordi nye tekno­logiske udviklinger kræver yderligere samarbejder på tværs i forsyningskæder.  Auto-ID teknologier er begyndt at få større udbredelse i flere brancher, men uden Global Data Synkronise­ring (GDS) vil det ikke give virksomhe­derne de forventede forbedrede resultater.

Datasynkronisering og GS1Trade Sync (for dagligvarehandlen) er byggeklodserne for korrekte stamdata. Og resultatet af ”gode” data vil komme igennem forsyningskædeeffektiviseringer samt ved indførelsen af ny teknologi, som fx RFID. Gennemføres synkroniseringen ikke vil investeringer i Auto-ID kun betyde større omkostninger og mistede mulig­heder. Forberedelsen af indførelsen af disse teknologier i virksomheden må derfor starte med en sikring (synkronisering) af, at grunddata er på plads og korrekte i alle led.