Teknologi til ressourceeffektiv fødevareproduktion - Præsentationer og postere vist på temadagen den 26.11.2018

Eli Vibeke Olsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 98.

DynaCQ

Teknologi til ressourceeffektiv fødevareproduktion - Præsentationer og postere vist på temadagen den 26.11.2018

Program

 

Velkommen v. Lars Hinrichsen

 

Deep learning v. Glenn G. B. Nielsen

Udviklingen af deep learning er de seneste år eksploderet og en computer kan nu udføre opgaver, der tidligere kun var mulig for den menneskelige hjerne. Vi sætter fokus på både muligheder og faldgruber for deep learning i fødevareindustrien.

 

Råvaresortering v. Lars Bager Christensen

Optimal anvendelse af råvarer er en konkurrenceparameter i fødevareindustrien. Se og hør, hvordan CT-skanning sikrer et detaljeret kendskab til dine råvarer, som kan udnyttes positivt i din produktionsplanlægning.

 

Augmented Reality (AR) i produktionen - introduktion v. Lars Bager Christensen

Mange virksomheder benytter allerede augmented baserede serviceværktøjer med stor succes – og det er ikke slut endnu! Hør om erfaringerne med AR inden for fødevareproduktion og få en hands-on oplevelse med teknologien.

 

Fremmedlegemehåndtering - introduktion v. Niels T. Madsen

DynaCQ finder eventuelle fremmedlegemer i dine produkter, med målingerne kan ikke stå alene der skal eksekveres på eventuelle fund. Du får viden om håndteringsløsninger, der passer til dine produkter.

 

POSTERE

Arrangementet var støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

 

Øvrigt materiale