
Teknologi til ressourceeffektiv fødevareproduktion - Præsentationer og postere vist på temadagen den 26.11.2018
Program
Velkommen v. Lars Hinrichsen
Deep learning v. Glenn G. B. Nielsen
Udviklingen af deep learning er de seneste år eksploderet og en computer kan nu udføre opgaver, der tidligere kun var mulig for den menneskelige hjerne. Vi sætter fokus på både muligheder og faldgrupper for deep learning i fødevareindustrien.
Råvaresortering v. Lars Bager Christensen
Optimal anvendelse af råvarer er en konkurrenceparameter i fødevareindustrien. Se og hør, hvordan CT-skanning sikrer et detaljeret kendskab til dine råvarer, som kan udnyttes positivt i din produktionsplanlægning.
Augmented Reality (AR) i produktionen - introduktion v. Lars Bager Christensen
Mange virksomheder benytter allerede augmented baserede serviceværktøjer med stor succes – og det er ikke slut endnu! Hør om erfaringerne med AR inden for fødevareproduktion og få en hands-on oplevelse med teknologien.
Fremmedlegemehåndtering - introduktion v. Niels T. Madsen
DynaCQ finder eventuelle fremmedlegemer i dine produkter, med målingerne kan ikke stå alene der skal eksekveres på eventuelle fund. Du får viden om håndteringsløsninger, der passer til dine produkter.
POSTERE
Arrangementet var støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.
Øvrigt materiale