Tre gode råd til at komme i gang med digitalisering

Palle Grøndahl

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 35 25.

-

Tre gode råd til at komme i gang med digitalisering

Der er en række fordele at hente, når man øger digitaliseringen i sin virksomhed uanset størrelsen på virksomheden. Få her tre gode råd til at komme godt i gang.

Potentialet er stort, hvis du øger digitaliseringen i din virksomhed. For at nævne nogle få fordele kan du med digitalisering øge din produktivitet, forbedre din kvalitet og ikke mindst styrke dine samarbejdsrelationer med kunder og leverandører gennem digitale løsninger.

Vi har herunder opstillet tre gode råd til dig, der er interesseret i at øge digitaliseringen i din virksomhed.

 1. Start med at afdække din virksomheds digitaliseringspotentiale
  Din virksomheds digitaliseringspotentiale afdækkes bedst ved at lave en fuld gennemgang af informationsflowet i alle jeres administrations-, produktions – og logistikprocesser.

  Afdækningen vil synliggøre, hvor I har de største udfordringer, samt hvor I vil opnå de største gevinster med digitalisering.
 2. Sæt mål for processen og tegn billedet af fremtidens systemer
  Sæt mål allerede tidligt i jeres digitaliseringsforløb, og bliv skarpe på hvad I vil opnå med digitalisering.

  Fastsæt hvilke systemer og processer der kan være med til at understøtte målsætningen. En klar målsætning samt en prioriteret rækkefølge hjælper jer ikke kun med at bevare overblikket, men bidrager også til at skabe sammenhæng mellem virksomhedsmål og digitaliseringsindsatser. 
 3. Involvér din virksomheds interessenter i udvikling af digitale løsninger
  Det er vigtigt, at du inddrager din virksomheds kunder og samarbejdspartnere i udvikling af digitale løsninger for at sikre, at deres fremtidige krav og forventninger tænkes med i processen.

  Når de bliver inddraget i processen, sikrer I, at I ikke står tilbage med en uholdbar løsning efter få år, fordi omgivelsernes behov har ændret sig.

Ønsker du at digitalisere dine processer, så du kan opnå øget kvalitet og leveringsevne samt reducerede omkostninger? Med et tjek fra Teknologisk Institut kan vi analysere din produktion og afdække, hvilke muligheder din virksomhed har for yderligere digitalisering. Lad os hjælpe dig med at komme godt i gang med digitalisering.