Troels Behrenthz Andersen

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

Troels B. Andersen, forretningsleder

Troels Behrenthz Andersen

Troels arbejder med innovation – fra små forbedringer til store forandringer. Det kan være alt lige fra at spotte virksomheders uudnyttede innovationspotentiale til at arbejde strategisk med fremtidssikring og resiliensopbygning af deres forretning.

Troels har et indgående kendskab til de udfordringer og muligheder, som særligt service- og fremstillingsbranchen står over for. Denne viden har han med i rygsækken, når han hjælper små og mellemstore virksomheder med at identificere potentielle innovationsprojekter, der kan skabe udvikling og vækst.

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Fordi jeg elsker innovationsprojekter. Vækst via innovation er vejen frem, og mixet mellem teknologi og brugerindsigt er utroligt spændende og effektivt for alle virksomheder – og det er lige præcis det, vi arbejder med.

Hvad er du særligt optaget af?

Jeg er særligt optaget af at udvikle virksomheder med innovation som den primære driver. Jeg har set og tror på, at de metoder og processer, vi arbejder med, flytter virksomheders mindset og bundlinjen i den rigtige retning.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg er god til at arbejde metodisk og struktureret, så jeg kan forstå, formidle og arbejde med komplekse processer og problemstillinger. Jeg er i mit es, når jeg får lov til at formidle de processer og problemstillinger i let forståeligt sprog, så vores kunder får et indgående kendskab til mulige innovationsprocesser.

............................................................

Mød Troels som underviser på disse kurser

Hvordan kan Troels hjælpe dig?

Artikler og publikationer