Udnyt mulighederne i kollaborativ robotteknologi: Bliv en del af Cobot Knowledge Lab

Peter Lemcke Frederiksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 74.

Udnyt mulighederne i kollaborativ robotteknologi: Bliv en del af Cobot Knowledge Lab

Vil du være med til at udnytte potentialet i kollaborative robotter, men mangler du også viden om de muligheder, der er forbundet med implementeringen af cobots? Så skal du blive en del af Cobot Knowledge Lab.

Teknologisk Institut ønsker i samarbejde med Odense Robotics, DIRA, AU, SDU og Fraunhofer IPA at etablere et internationalt førende videnscenter inden for virksomheders brug af kollaborative robotter.

For at understøtte Danmarks førerposition inden for udvikling og brug af cobots inviterer Cobot Knowledge Lab danske fremstillingsvirksomheder til at tage del i projektet.

Hvad kræver det at deltage?
Tilbuddet, der er finansieret af Industriens Fond, henvender sig primært til ledere og medarbejdere i danske fremstillingsvirksomheder, som enten allerede har erfaringer med cobots, eller som overvejer at implementere cobots i deres produktion.

For at deltage i projektet kræver det, at man er villig til at dele sine erfaringer med kollaborative robotter. Konkret vil det sige, at man forpligter sig til at deltage i mindst ét, men gerne flere interviews omkring virksomhedens arbejde med/overvejelser om brug af kollaborative robotter.

Ønsker man at komme mere i dybden, vil der yderligere være mulighed for at lave 1:1 workshops med projektets fagspecialister.

Hvad får min virksomhed ud af at deltage?

1. Eksklusiv adgang til laboratorier og faciliteter i verdensklasse hos Teknologisk Institut

2. Mulighed for at drage nytte af international ekspertviden

3. Nye værktøjer til udregning af business cases for investeringer i cobots samt udvikling af en implementeringsplan

Mand arbejder med kollaborativ robot

Masterclasses
Virksomheder, der deltager i enten interviews eller workshops, får efterfølgende mulighed for at deltage gratis i et skræddersyet, intensivt kursus målrettet ledere og medarbejdere i danske fremstillingsvirksomheder, som ønsker at gøre deres produktion mere effektiv og fleksibel med cobots.

Kurset afholdes med indlæg fra både nationale og internationale eksperter og har en værdi på 15.000 kr. pr. medarbejder.

Er du interesseret i at deltage i projektet, eller har du spørgsmål om Cobot Knowledge Lab, er du meget velkommen til at kontakte seniorprojektleder Peter Lemcke Frederiksen via plf@teknologisk.dk eller 72 20 20 74.

Læs mere om Cobot Knowledge Lab her