Udregn din business case for en robotløsning

Steen Harder Ulrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 97.

-

Udregn din business case for en robotløsning


Robot Investment (robotinvestment.eu) er et værktøj, der primært henvender sig til små og mellemstore virksomheder, der gerne vil investere i en robot, men ikke kender prislejet. Med Robot Investments værktøj kan man med få indtastninger se, hvad en robotinstallation vil koste. Udregningerne er baseret på data fra integratorer og robotproducenter. Den estimerede pris inkluderer software, hardware, installation, projekttimer og naturligvis robotten.

Man får en udregning af sin payback-tid, som kan downloades i en PDF eller et Excel-ark. På den måde kan man gemme de forskellige prisscenarier, der indtastes, og man kan via Excel-arket selv regne videre på tallene. Vha. værktøjet kan man sende en forespørgsel til op til tre af de integratorer, som er listet her: robotinvestment.eu/integrator.

Efterfølgende kan man sammen med en integrator skræddersy den løsning, der er behov for.

Viden om automation
Værktøjet hjælper dig på vej til at finde ud af, hvad robotautomation koster, samt hvad man skal være opmærksom på, inden man investerer. Under fanen “Knowledge” kan du blive klogere på forskellige robottyper. Ligeledes kan du læse om, hvilke overvejelser du bør gøre i din produktion, inden du automatiserer med en robot. Vi har samlet en række gode råd til Lean-optimering og automation fra vores eksperter hos Teknologisk Institut. Her vil man bl.a. finde ud af, at det er vigtigt at optimere flowet omkring robotten for at opnå den bedste produktivitet med robotter.

Systemintegratorer kan også få glæde af værktøjet
Integratorer, der tilbyder robotløsninger, kan blive vist med kontaktoplysninger på robotinvestment.eu og dermed få flere forespørgsler fra potentialle kunder. Det kræver blot, at man opretter en profil og indtaster priser på de løsninger, man tilbyder. Al data bliver behandlet anonymt, men vil indgå i beregningerne, der gives til brugerne af værktøjet. På den måde vil databasen konstant være dynamisk.

Som integrator kan man via sin profil også se, hvordan ens priser ligger sammenlignet med resten af markedet.

Robot Investment er udviklet hos Teknologisk Institut som en del af det EU-støttede projekt SMErobotics.