Undervisningsteknologi

Steen Harder Ulrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 97.

Undervisningsteknologi

Undervisningsteknologi

Teknologisk Institut udvikler, anvender og overfører undervisningsteknologi til brug i alle undervisningssituationer fra legende undervisning i børnehaver og fritidsordninger til videregående uddannelser. Vores fokus er at anvende ny forskning, viden og teknologi til at skabe lærerige, interessante og virksomme redskaber til moderne undervisningsscenarier.

Vi har altid fokus på at skabe positiv virkning for teknologiernes slutbrugere samt at være først fremme med udvikling og introduktion af banebrydende undervisningsløsninger i markedet. Vi ønsker at skabe innovative løsninger, der resulterer i spændende og god formidling af læring og viden og som er til gavn for undervisere såvel som elever.

Vi letter implementeringen af teknologi og hjælper skoler. Vores store portefølje af igangværende og afsluttede projekter inden for blandt andet leg og læring, interaktionsdesign, robotteknologi og brugerinvolvering - kombineret med vores eksperters viden og erfaring - gør os i stand til at tilpasse standardløsninger, uddanne undervisere i eksisterende undervisningsteknologier og udvikle helt nye løsninger dér hvor behovet og mulighederne er.