Vejsektorens Test- og Udviklingscenter - Asfaltlaboratorium

Signe Hellested Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 15.

Asfaltlaboratorium

Vejsektorens Test- og Udviklingscenter - Asfaltlaboratorium

Vejsektorens Test- og Udviklingslaboratorium på Teknologisk Institut understøtter danske bygherrer og virksomheder i vejsektoren med:

  • Uvildig prøvning af asfaltmaterialer
  • Markedsnær udvikling af materialer og vejkonstruktioner

Vejsektorens Test- og Udviklingslaboratorium, vil fra primo 2019 tilbyde avanceret materialeprøvning for vejsektoren.

Materialeprøvningerne lever op til op til de nye DS/EN-standarder, og er essentielle for både kvalitetskontrol og produktudvikling. Akkreditering er opnået primo 2020. 

Asfaltlaboratoriet vil som akkrediteret laboratorium medvirke til at sikre kvaliteten i vejsektoren.

Udover standardprøvning på asfalt, tilslag og bindemidler, vil højt specialiseret og avanceret prøvning blive tilbudt. Således vil state-of-the-art prøvning af bindemidler baseret på rheologiske analyser, supplere traditionelle bindemiddelanalyser.

En lang række specialiserede funktionsafprøvninger af asfaltmaterialer, herunder tests for vurdering af bæreevne, stabilitet og sporkøringsmodstand, udmattelsesmodstand og andre holdbarhedstest vil blive udført.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med et prøvningsprogram, kan én af vores specialister assistere, inden det endelige prøvningsprogram fastlægges.