Velfærdsteknologi anno 2020

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Velfærdsteknologi anno 2020

Velfærdsteknologi anno 2020

Kom med til årets store velfærdsteknologiske konference den 8. oktober 2020 i Odense, hvor du kan tanke inspiration og ny viden til dit arbejde med velfærdsteknologi.

CareNet sætter for fjerde år i træk velfærdsteknologi og hjælpemidler på dagsordenen med den nationale konference "Velfærdsteknologi anno 2020", som vi afholder den 8. oktober 2020 i Odense Congress Center (OCC). Det sker i samarbejde med brancheforeningen Danish.Care og Teknologisk Institut.


DERFOR SKAL DU DELTAGE

  • Lyt til inspirerende oplæg om 'best practice', nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer
  • Oplev state-of-the-art inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger
  • Stil spørgsmål, del erfaring og netværk med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi
  • Få svar fra forskellige eksperter, når vi stiller spørgsmålet "Er COVID-19 en 'game changer' for Danmarks brug af velfærdsteknologi?"


-


-


PROGRAM
Det fulde program for konferencen vil blive annonceret i løbet af foråret, men overskrifterne for de tre spor ligger allerede fast:

SPOR 1
Hent inspiration fra 'best practice' rundt om i landets kommuner og regioner og få redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer.

SPOR 2
Hvordan udvikler vi de rigtige velfærdsteknologier? Lyt til seneste nyt om brugerinddragelse og innovation med afsæt i markedets reelle behov. Mød også startups med markedsmodne produkter, der er skabt i samarbejdsforløb med aftagere og brugere.

SPOR 3
Teknologitendenser og et kig i krystalkuglen: Hvordan ser morgendagens velfærdsteknologi og hjælpemidler ud?


Herudover ligger det fast, at journalist Nynne Bjerre vil svinge taktstokken over blandt andre følgende oplægsholdere:

KL, der med Teknologiradaren giver et overblik over anvendelsen af velfærdsteknologier i kommunerne - nu og i fremtiden

Konfront, der har udviklet en metode, der ved hjælp af VR giver nye muligheder for fagpersoner i arbejdet børn og unge med fx angst, lavt selvværd og vrede

Holo, som fortæller om droner, der flyver med blodprøver og medicin og måske også snart sundhedsprofessionelle

OPI-guide om hvordan man skaber succesfuldt offentlig-privat innovationssamarbejde

Qlife om brug af sensorer og IoT til monitorering af patienter

Syddansk Sundhedsinnovation, som deler ud af best practice om brugerinddragelse i udviklingen af velfærdsteknologiske løsninger

Syddansk Universitet om servicerobotter i sundhedsplejen

Teknologisk Institut om 3D-prints muligheder for bl.a. at give borgere bevægelighed tilbage gennem 3D-printede proteser

Viborg Kommune, som fortæller om erfaringer med brug af teknologi til rehabilitering

UCL, der vil fortælle om og give eksempler på, hvordan man arbejder med innovation og teknologiforståelse i uddannelsen af fremtidens praktikere inden for sundhedsområdet

 

DELTAGERPROFIL
Konferencen er for alle – både fra kommuner, regioner og private virksomheder, der arbejder med eller har interesse for det velfærdsteknologiske felt og hjælpemidler.

-
Den udsolgte konference i 2019 bød på et stærkt fagligt program over tre spor med over 20 talere samt over 20 udstillere.

PRISER
Standard
2.995 kroner ex. moms (early bird-pris på 2.520 kroner ex. moms, hvis man tilmelder sig før 1. juli)

CareNet-medlem og/eller Danish.Care-medlem
2.520 kroner ex. moms (early bird-pris på 2.045 kroner ex. moms, hvis man tilmelder sig før 1. juli)

Der vil være rabat til studerende fra universiteter, erhvervsakademier og professionshøjskoler. Kontakt i denne forbindelse seniorkonsulent Anders Lyck Fogh-Schultz fra Danish.Care, som koordinerer fællestilmelding af studerende. Hans mailadresse er alfs@danish.care. Bemærk: Tilladelse fra studiested nødvendig inden tilmelding.


UDSTILLING AF STATE-OF-THE-ART VELFÆRDSTEKNOLOGI
Vi byder i forbindelse med konferencen på håndgribelig inspiration i et udstillingsområde, hvor du kan opleve virksomheder med state-of-the-art inden for både dansk og udenlandsk velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Ønsker du som virksomhed at udstille? Du kan læse mere her eller gå direkte til udstillertilmelding her.


BEMÆRK! Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation af konferencen. Herudover vil vi dele en deltagerliste med navn og tilhørsforhold med konferencens deltagere. Ved tilmelding til arrangementet accepterer du dette samt at vi sender praktiske oplysninger til dig i tiden op til og efter om konferencen. Du kan altid bede om at få dine personlige oplysninger slettet. Læs om behandling af persondata og dine rettigheder her.


-


-
-