VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2021: Færre hænder - mere omsorg

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Velfærdsteknologi anno 2021

VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2021: Færre hænder - mere omsorg

Deltag i årets velfærdsteknologiske konference den 14. september 2021 i Odense, hvor der er tid til at lade sig inspirere og tanke ny viden til dit arbejde med velfærdsteknologi.


CareNet inviterer til en dag i velfærdsteknologiens tegn til den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2021, som vi afholder den 14. september 2021 i Odense Congress Center (OCC). Det sker i samarbejde med brancheforeningen Danish.Care og Teknologisk Institut.
 

DERFOR SKAL DU DELTAGE

 • Lyt til inspirerende oplæg om 'best practice', nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer
 • Oplev state-of-the-art inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger
 • Stil spørgsmål, del erfaring og netværk med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi
 • Få svar fra forskellige eksperter, når vi stiller spørgsmålene... 

  Kan velfærdsteknologi medvirke til at sikre varme hænder, hvor der er mest brug for dem i fremtidens nære sundhedsvæsen?

  Hvordan uddanner vi fremtidens sundhedsprofessionelle i brugen af velfærdsteknologi og hjælpemidler? 

  Hvordan ser fremtiden ud for velfærdsteknologi i kommunerne - ikke mindst på bagkant af COVID-19-pandemien og en ny, sundhedsmæssig virkelighed i kommunerne?

-

-

FÆRRE HÆNDER - MERE OMSORG

Et år med corona har for mange kommuner været et tvunget springbræt til implementering af velfærdsteknologi og større anvendelse af allerede implementerede løsninger. Det viser en ny undersøgelse af kommunernes anvendelse af velfærdsteknologi i 2020.

Undersøgelsen viser også en vedvarende og let stigende erkendelse af velfærdsteknologiens nødvendighed for at kunne fastholde velfærdsniveauet i de danske kommuner. Det skyldes blandt andet den forventede mangel på varme hænder i fremtiden.

Ifølge FOA kommer vi til at mangle 40.000 medarbejdere i ældreplejen i 2028. Det er et stort problem for social- og sundhedssektoren i Danmark, som vil blive sat under et stort pres.

Uudnyttet potentiale i anvendelse af velfærdsteknologi i kommunerne

Der ligger endnu et stort og uudnyttet potentiale i kommunerne, når det kommer til anvendelse af velfærdsteknologiske løsninger som supplement til social- og sundhedsansatte. Den innovative drivkraft i Danmark er stor, og også i udlandet bliver der set mod Danmark, når spørgsmålet går på netop velfærdsteknologi.

Der findes stadig flere danske teknologier, som kan bidrage til at sikre et godt arbejdsmiljø i social- og sundhedssektoren samt høj kvalitet i dansk velfærd. CareNet har samlet flere af dem i et enkelt teknologioverblik, som løbende opdateres med nye løsninger.

Til at indfri potentialet i anvendelse af velfærdsteknologiske løsninger i kommunerne er det nødvendigt at uddanne social- og sundhedsansatte i velfærdsteknologi. Dertil er det afgørende at kortlægge, hvor det giver mening at bringe velfærdsteknologi i spil som supplement til social- og sundhedsansatte.


Det er disse problemstillinger, vi vil bringe på banen til årets konference "Velfærdsteknologi anno 2021".

Det komplette program for konferencen vil blive offentliggjort i løbet af foråret 2021.


-
-

DELTAGERPROFIL

Konferencen er for alle – både fra kommuner, regioner og private virksomheder, der arbejder med eller har interesse for det velfærdsteknologiske felt og hjælpemidler.
 

PRISER

Standard
2.995 kroner ex. moms (early bird-pris på 2.520 kroner ex. moms, hvis man tilmelder sig før 30. juni)

CareNet-medlem og/eller Danish.Care-medlem
2.520 kroner ex. moms (early bird-pris på 2.045 kroner ex. moms, hvis man tilmelder sig før 30. juni)

Der vil være rabat til studerende fra universiteter, erhvervsakademier og professionshøjskoler. Kontakt i denne forbindelse seniorkonsulent Anders Lyck Fogh-Schultz fra Danish.Care, som koordinerer fællestilmelding af studerende. Hans mailadresse er alfs@danish.care. Bemærk: Tilladelse fra studiested nødvendig inden tilmelding.
 

UDSTILLING AF STATE-OF-THE-ART VELFÆRDSTEKNOLOGI

Vi byder i forbindelse med konferencen på håndgribelig inspiration i et udstillingsområde, hvor du kan opleve virksomheder med state-of-the-art inden for både dansk og udenlandsk velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Ønsker du som virksomhed at udstille? Du kan læse mere her eller gå direkte til udstillertilmelding her.

-

SIKKERHED - FREM FOR ALT

Odense Congress Center garanterer, at alle på ethvert tidspunkt udstukne retningslinjer for afvikling af messer overholdes. Gæster i OCC er sikret:

 • Sikker afstand
 • God hygiejne
 • Trygt indendørsmiljø

Læs mere her
 

-