Velfærdsteknologi - Cases

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Velfærdsteknologi

Velfærdsteknologi - Cases

Her kan du få et lille indblik i nogle af de ting vi beskæftiger os med gennem nogle caseeksempler:

Patient@home
Gennem et tværfagligt og offentligt-privat projektsamarbejde mellem sundhedspersonale, patienter, private virksomheder og forskningsinstitutioner udvikler Patient@home en række nye velfærdsteknologiske produkter og services, som vil bidrage aktivt til en reducering af både antal og varighed af indlæggelser på de danske hospitaler.
Læs mere om Patient@home her

Velfærdsfabrikken
En af de grundlæggende idéer bag projektet er, at unge med handicap ikke blot skal være brugere af velfærdsteknologi, men i langt højere grad også bør ses som en afgørende ressource i udviklingen af disse teknologier.
Læs mere om Velfærdsfabrikken her

CareNet
CareNet er et aktivt netværk, der sætter udvikling, anvendelse og udbredelse af sundheds- og velfærdsteknologi på dagsordenen i en national kontekst. Formålet er at skabe samspil og synergi mellem aktørerne på området og at øge fokus på de teknologiske muligheder, der er en del af løsningen på udfordringerne i velfærdssektoren. Læs mere om CareNet på www.CareNet.nu

Implementeringstjek
Faaborg-Midtfyn Kommune har fået et implementeringstjek. Det fik de fordi de ville se om og hvordan deres velfærdsteknologiske løsninger bliver brugt af medarbejderne i deres daglige arbejde med borgere.
Læs mere her