Vi holder hjulene i gang – og hjælper virksomheder med at finde vej ud af krisen

Søren  Stjernqvist

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 01.

Robotarm - Vi holder hjulene i gang

Vi holder hjulene i gang – og hjælper virksomheder med at finde vej ud af krisen

Teknologisk Institut er klar til at hjælpe virksomhederne med at finde vej ud af krisen. Vejen går gennem investeringer i den grønne omstilling og digitalisering samt gennem fortsat forskning, innovation og udvikling. Vores laboratorier, testfaciliteter, pilotanlæg samt mere end 1000 specialister står til rådighed.

Som alle andre virksomheder påvirkes Teknologisk Institut af Coronakrisen. Vi følger udviklingen tæt og afvikler alle aktiviteter i tråd med myndighedernes anbefalinger. Vores laboratorier, testfaciliteter og pilotanlæg er i normal drift under vores høje standarder.

Teknologisk Institut er en central samarbejdspartner for dansk erhvervsliv og industri – vores formål er at styrke konkurrence- og innovationsevnen hos danske virksomheder og skabe vækst og velstand i Danmark. Det er vigtigere nu end nogensinde.

- Vi er klar til tæt dialog og samarbejde med virksomhederne i denne fase, hvor samfundet gradvist åbner.
Hvor hjulene ikke bare skal holdes i gang, men hvor vi sammen med danske virksomheder skal finde en vej ud af den økonomiske krise. Hvor vi som samfund skal skabe vækst og jobs ved at investere i den grønne omstilling. I digitalisering. I vores infrastruktur og bygningsmasse. Og ikke mindst skal sikre den fortsatte udvikling gennem forskning og innovation, siger Søren Stjernqvist, adm. direktør for Teknologisk Institut.

Instituttet er som altid en stærk samarbejdspartner, når det gælder udvikling eller markedsmodning af et nyt produkt eller forbedring af en proces for at øge virksomheders konkurrenceevne.

Vi er i tæt samspil med virksomheder i deres indsats for at digitalisere produkter, processer og forretningsmodeller.

Vi er en stærk platform, når det gælder virksomheders grønne omstilling - når der skal arbejdes med at optimere brugen af ressourcer eller med at nedsætte CO2-aftrykket. Vi udvikler, implementerer og tester de grønne løsninger.

For at understøtte den fortsatte kompetenceudvikling af arbejdskraften har vi oprustet vores udbud af fjernundervisning med flere end 200 online-undervisningsforløb. Vi genåbner afviklingen af kurser med fysisk tilstedeværelse den 1. maj.

Som en af erhvervslivets centrale samarbejdspartnere, er det sådan, vi bidrager til at holde Danmark kørende.

Vi er til for virksomhederne: Er du i tvivl om eventuelle aftaler, ordrer eller opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Enten direkte gennem dine vanlige samarbejdspartnere på Instituttet eller via vores hovednummer 7220 2000.

Se video med adm. direktør Søren Stjernqvist, Teknologisk Institut, der fortæller om, hvordan virksomheder kommer videre efter krisen - Dette skal bl.a. ske via grøn omstilling.