Resultat af din søgning
Artikler
- Forsøgsopstilling i alle typer materialer
- Konstruktion af små eller store maskiner
- Rådgivning indenfor maskinkonstruktion
- Bacon og spegepølser med lavt saltindhold
- Ny model på DMRI Predict
- Undgå pustning med ny vækstmodel
- CNC-fræsning i plast eller metal
- Kontinuerlig ohmsk opvarmning er nu mulig på DMRI
- Det tænker DMRI om kultiveret kød
- Innovation og samarbejde med DMRI
- Set-up for accelereret holdbarhedstest
- Listeriakontrol på slagterierne
- Prædikteret fødevaresikkerhed - Validering af prædiktive modellers anvendelighed for hybridprodukter
- Saltreduktion i spegepølser og bacon
- Praktik i kødbranchen for universitetsstuderende
- Et smart universaludstyr til laboratoriet
- IFFA 2022 - Verdens største messe for leverandører til kødindustrien
- Metodiske problemstillinger indenfor mikrobiologi og sensorik
- Skal kødprodukter koges ved hjælp af radiobølger i fremtiden?
- Skimmelvækst er årsag til meget madspild
- Fødevaresikkerhed 2.0 - digitalisering er vejen frem
- Mikrobølger kan forlænge holdbarheden af kødprodukter
- Det summer af faglig nysgerrighed
- Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgås
- Kan blåt lys forbedre hygiejnen?
- Automatisk kvalitetskontrol - AP1. Detektion af brusk på overflader
- Ny proteinrig chips af tørret kyllingekød
- Ribbenstrækning - nu med mindre støj
- Sous vide - også til gavn for miljøet
- Den første digitale tvilling af en slagtegang
- Tjek af materiel – forurening og defekter
- Ny brystflæsklinje - Ny brystflæsklinje
- Kvalitetskontrolsystem for hangrisemetoden
- Undgå toksinproduktion fra skimmel ved brug af mælkesyrebakterier
- Kortlægning og standardisering af dyrevelfærd på slagtedagen
- Hvor langt er man med de nye varmemetoder?
- Multifunktionsrobotter (SAF 2021) - AP1 Ultrahurtigt værktøjsskift til multifunktionsrobot
- Rengøring med mindre vand
- Patogenfrit kød
- Holdbarhed af kyllingeudskæringer tilsat lage
Ydelser
- Øget produktivitet og forbedret arbejdsmiljø
- Ingredienser i fødevarer
- Få hjælp til at udvikle klimavenlige kødprodukter
- Tekstur og farveegenskaber i fødevarer
Oversigter
Emner
Pressemeddelelser
- Førende fødevarecenter indviet med robotter og flæskesteg
- Grise får pulsure for at måle, hvor godt de har det
- Kød til frokost gør dig mindre sulten om aftenen