Resultat af din søgning
Cases
- Dansk hjælp til modernisering af slagterier i Korea
- Hvordan skal svinet skæres for at give størst muligt udbytte?
- Mindre vandforbrug på svineslagteriet
Artikler
- 3D-print teknologi optimerer slagterier
- Robot kan erstatte løftearbejdet
- Nyt byggeri til DMRI i 2014
- Næste generation pakkeri - AP1 Hyperfleksibel pakning af forender, skinker, hoveder og tæer (2022)
- Ny teknologi til kød- og kødproduktforarbejdning
- Digitalisering og sporbarhed - AP2 Automatisk kontroloptælling af grise ved aflæsning 2021
- Monofunktionsrobotter
- Simple kameraløsninger automatiserer vigtige registreringer
- Den første digitale tvilling af en slagtegang
- Optimering af udstyrsløsninger til automatisk procesovervågning
- Digitalisering og sporbarhed - AP4 Forbedret leverandørregistrering for umærkede grise 2021
- Listeriakontrol på slagterierne
- Nye effektive køleprocesser
- Kortlægning og standardisering af dyrevelfærd på slagtedagen - AP 2 - Udvikling af standard for dyrevelfærd og automatisering
- Automatisering af tunge løft - AP2 Nedtagning af kamme
- Reduktion af fremmedlegemer
- Næste generation pakkeri - AP1 Hyperfleksibel pakning af brystflæsk, midterstykker og kamme (2023)
- Projektoversigt SAF 2024
- Multifunktionsrobotter (2020) - AP 2 - Hyperfleksibel pakkerobot
- Skinkekvaliteten afhænger af råvarerne
- Digitalisering og sporbarhed - AP1 Teknologier til fuld sporbarhed
- Dyrevelfærd på slagtedagen - AP1 Stressfri bedøvelse
- Måleteknologi til slagterierne
- Vision til kødkontrol på svineslagterierne - Vision til kødkontrol (slagtekrop)
- Automatisk Produkt ID med kvalitetstjek
- Visionhjælpeværktøj til kødkontrol på kreaturer - test af teknologi
- Ny metode til fremstilling af skærende værktøjer
- Kødkvalitet classic
- Optimal håndtering fra udlevering til stikning
- Forbrugerrespons og sorteringsgrænser
- Optimering af rengøring og produktionshygiejne
- IT løsninger i Industri 4.0 rammer
Pressemeddelelser
- Genial opfindelse giver flæskestegen sprøde svær
- Intelligente robotter skal fastholde kødproduktion i Danmark
- Dyrevelfærd for slagtesøer skal forbedres
- Ny 3D teknologi på slagterierne producerer eksportkød af højere kvalitet
- Danske virksomheder lukker robotterne ind
- Grise får pulsure for at måle, hvor godt de har det
- Skimmelsvampe skal identificeres med kunstig intelligens
- Massiv satsning på forskning og innovation i kødkvalitet og slagteriteknologi - 2014
Projekter
- Klimasmarte kødprodukter med høj dyrevelfærd
- IKT-udvikling - Slagteri og animalske produkter
- Undgå ”blown packs” med ny metode