Resultat af din søgning
Ydelser
- Fødevaresikkerhed
- Få hjælp til effektiv rengøring og desinfektion i fødevareindustrien
- Forebyggelse af fødevaresvindel
- Mikrobiologisk sikre kødprodukter
- HACCP - Fødevaresikkerhed
- HACCP - Fødevaresikkerhed - Erfagruppe for fiskebranchen
- Fermentering
- Design af produktionsanlæg
- Ingredienser i fødevarer
- Novel food - vurdering af nye fødevarer og ingredienser
- 3D print af fødevarer
- Skræddersyede produktudviklingskurser - Fødevarer
- Hygiejne og mikrobiologi i fødevareproduktion
- Kosttilskud – deklarationer og mærkningstjek
- 3D-print produktion - 3D-print til fødevareindustri
- NOFA - Netværk om fødevareallergener
- 3D-print til fødevarekontakt - Få det bedste resultat på Teknologisk Institut
Cases
Projekter
- Projekt - Insekter som fødevareingrediens
- Fødevaresikkerhed 2.0
- Fødevaresikkerhed & Lovgivning
- Værktøjer til dokumentation af sikkerhed og holdbarhed
Artikler
- Fødevaresikkerhed 2.0 - digitalisering er vejen frem
- Nyt om fødevaresikkerhed og holdbarhed Temadag den 29.1 2020
- Fødevaresikkerhed og holdbarhed af ferske fisk og forædlede fiskeprodukter
- Generisk risikovurdering ved produktion af sous vide
- Termiske fødevareprocesser
- Sådan udnytter du resterne fra julemaden
- Sådan forbereder du dine indkøb til julemaden
- Røg for bedre sikkerhed i kødprodukter
- Træning af medarbejdere indenfor fødevaresikkerhed og rengøring - IAFP Annual Meeting 2021
- Projekter inden for rengøring og desinfektion
- Mikrobiologiske analyser
- Nøglen til at undgå problemer med Listeria monocytognes
- Innovationspartnerskabet DRIP / Vandreduktion, genanvendelse og brug af sekundavand
- Plantebaserede fødevarer - opnå den rette kvalitet og smag
- Prædikteret fødevaresikkerhed - Validering af prædiktive modellers anvendelighed for hybridprodukter
Emner
Pressemeddelelser
- Ny teknologi skaber bedre fødevaresikkerhed
- Nyt blåt pulver rykker grænserne for 3D-print til fødevareindustrien
Produktblade
- Plantebaseret fødevaresikkerhed
- Dit køleanlæg – en tikkende bombe under din fødevaresikkerhed?
- Fødevaresikkerhed - Styrings- og ledelsessystemer - Standardisering - S-378 Udvalget
Oversigter
Kurser
- Food Safety Culture
- Rengøring og god hygiejne – nøglen til længere holdbarhed
- Holdbarhed af fødevarer
- Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer