Resultat af din søgning
Ydelser
- Fødevaresikkerhed
- Mikrobiologisk sikre kødprodukter
- Hygiejne og mikrobiologi i fødevareproduktion
- Biologiske holdbarhedsstudier af byggematerialer - Laboratorieprøvninger
- Præcisionsfermentering
- Biologiske holdbarhedsstudier af byggematerialer - Andre materialer og produkter
- Arbejdsmiljø - Målinger for kemiske og fysiske komponenter
- 3D-print produktion - 3D-print til fødevareindustri
- 3D-print til fødevarekontakt - Få det bedste resultat på Teknologisk Institut
- VVS-installationer - Legionella - rådgivning og risikovurdering
- VVS-installationer - Varmemester-uddannelsen
- Rådgivning og udvikling af overfladeløsninger - Udviklingsforløb
- Test af luftrensere og filterteknologier
- Test af operationsmasker - Vi kan hjælpe dig
Pressemeddelelser
- Immunforsvaret hos børn og ældre kan styrkes med pulver med sunde bakterier
- Håndholdt DNA-teknologi kan afsløre uønskede bakterier i madvarer og mindske madspild
- Ny bioteknologi skal bekæmpe forurenet drikkevand med vandværkets bakterier
- Børnemadrasser og sandkasser fjerner metan fra drikkevandet
- Slut med alvorlige infektioner ved brug af implantater der går gennem hud
- Energibesparelser kan øge risiko for Legionella
- Ny teknologi baner vejen for bakterier i pulverform
- 3D-print reducerer bakterieophobning
- Dræb bakterierne i vasketøjet ved kun 40 grader
Cases
- Bakterier trives - før og efter skybrud - Bakterier trives - før og efter skybrud
- Skadelige bakterier i Nordsøens oliefelter overvåges med moderne DNA-metoder
- Børsteorm var kilde til coliforme bakterier i drikkevand
Emner
- DNA-identifikation af bakterier i fødevarer
- Luftrensning - virus og bakterier
- Forudsig holdbarhed og vækst af bakterier
Artikler
- Sekventering til bakterieidentifikation
- Bakteriofager
- 10 gode råd til at undgå madforgiftning fra julebuffeten
- Test af nye detektions- og kvantificeringsmetoder
- Sådan undgår du Legionella i hjemmet
- Processtyring for konstant holdbarhed
- Sekventering som værktøj til proceskontrol
- Fermenterings-bakterier fra Afrika kan fremme sundheden i Europa
- Sikkerhedsmodel til saltede og tørrede produkter
- Rengøring af stålsugerør
- Sikker opvarmning af fødevarer
- Bær og urter skal konservere kød
Projekter
- Værktøjer til dokumentation af sikkerhed og holdbarhed
- Projekt - Forkortelse af indlæggelser ved hurtigere og bedre diagnostik
- Færre konserveringsmidler i maling
- Projekt - Hurtig detektion af bakterier
- Projekt - Analyseplatform til hurtig on-site detektion af mikroorganismer
- Projekt - Bioconversion to value (BIOCONVAL)