Resultat af din søgning
Pressemeddelelser
- Nyt ekstruderingsanlæg giver nye muligheder for at eksperimentere med struktur og tekstur af fødevarer
- Sådan kan dansk planteprotein reducere klimabelastningen
- Alternativer til kød skal være mere klimavenlige
- Plast i dagrenovation bliver genanvendt i pilotproduktion
- Fødevare-konference har fokus på forsyningssikkerhed
- Ærter, hestebønner og græs kan blive velsmagende alternativer til kød
Artikler
- Ekstrudering og teksturering
- Nemt at spise plantebaseret
- Termiske fødevareprocesser
- Snackbar med naturlige ingredienser og lavt sukkerindhold til diabetikere
- Mikroalge services - Mikroalge services
- Teksturering kan forbedre kødprodukter tilsat planteprotein
- Nyt udstyr kan præcist forudsige holdbarheden på fødevarer
- Blod som næringsbooster til petfood og fødevarer
- ProLocAL - Protein fra lokalt dyrkede bælgfrugter og alger til økologiske høns
- Hvordan nedbrydes bioplast i naturen?
- Øget forståelse af pulver
- Bæredygtige proteiner og smagsmaskering driver den grønne udvikling
- Danske restprodukter skal erstatte spagnum
Cases
- Metal 3D-print giver mere fleksibel ekstrudering af fødevarer
- Buffalolarver og ærter i fremtidens kødanalog
- Ekstruderingsvirksomhed omdanner plastaffald til nye produkter
- Teknologisk Institut klar med base til planteost med et højt proteinindhold
- Havreproteiner i nye anvendelser
- Dansk firma vil nedbryde barriererne for 3D-print af fødevarer
- Plast fra medicinsk udstyr skal genanvendes til nye produkter
- Hospitalspersonale indsamler medicinsk udstyr i plast til genanvendelse
- Stor sejr til 3D-print i EU-projekt
Produktblade
- Ekstrudering og bearbejdning af plastemner
- Coating af foder og fødevarer
- Ekstrudering af foderblandinger
- Ekstrudering og teksturering af fødevarer i pilotskala
- Sprøjtestøbning - Sprøjtestøbning
- Ekstrudering af fødevarer
- Forarbejdning af biomasser - Valg af teknologi - Ekstrudering
- Testproduktion af dine plantebaserede fødevarer
- Uddannelse på fødevareekstruderen
- Ingredienser til foder
- Produkter af biomasse - Fødevarer og fødevareingredienser
- Biomasse fra landbrug og fødevarer - Korn og restprodukter fra korn
- Forarbejdning af biomasser - Valg af teknologi - Coating
- Lønproduktioner på fødevaregodkendt ekstruder
- Produkter af biomasse - Foder
Ydelser
- Udvikling af plastprodukter - Procesudvikling og fremstilling
- 3D-print til fødevarekontakt - Få det bedste resultat på Teknologisk Institut
Emner
- Insektværdikæden - Processering
- Case: Planteprotein - Teksturering
- Om pilotproduktion på Teknologisk Institut
- Mikroalgefaciliteter