Resultat af din søgning
Ydelser
- 3D print af fødevarer
- Få hjælp til at udvikle klimavenlige kødprodukter
- Biomasse til fermentering - Blå biomasse
- Insekter - Produktion og projekter
Artikler
- Ernæringsfokuskonference 2023 afholdt af Landbrug & Fødevarer
- Blod som næringsbooster til petfood og fødevarer
- Måltider med svinekød: Råvarer, teknologi & ernæring
- 3D-print gør skræddersyet sportsernæring mulig
- Alternativ anvendelse af blod
- Proteinkvalitet af oksekød
- Er der B12-vitaminmangel i de nye klimakostråd?
- Analyse giver indblik i klimabelastningen på plantebaseret ostealternativ
- Nye kombinationer med kød og planteprotein - Faglige aktiviteter
- Plantebaserede fødevarer - opnå den rette kvalitet og smag
- Uddannelse og forskning på kødområdet
- Nye kombinationer med kød og planteprotein
Cases
- Kan vi 3D-printe skræddersyet sportsernæring?
- Smage-kursus lærte ernæringspersonale at tage højde for borgeres sensoriske udfordringer
- Optimeret tørringsproces gør upcyclet kosttilskud klar til forbrugerne
- Buffalolarver og ærter i fremtidens kødanalog
Projekter
- Næringsværdi i okse- og kalvekød
- Personlig ernæring til hospitalspatienter med 3D print
- 3DPERFIT: 3D print af sportsernæring
- Projekt - Hestebønners ernæringsværdi og udnyttelse i økologisk produktion - ØkoFaba
- Mættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægt
- Win-win med sidestrømme
Oversigter
Produktblade
- Ernæringskvalitet af kød
- Ernæringskvalitet af kød - Ernærings- og sundhedsanprisning
- Ernæringskvalitet af kød - DMRI services
- Ernæringskvalitet af kød - Animalske ingredienser
- Ernæringskvalitet af kød - Kød og kræft
- Ernæringskvalitet af kød - Salt
- Ernæringskvalitet af kød - Kød og fibre
- Ernæringskvalitet af kød - Kød i måltidet
- Ernæringskvalitet af kød - Næringsdeklaration
- Ernæringskvalitet af kød - Kost- og måltidsvaner
- Ernæringskvalitet af kød - Udvikling af sunde og velsmagende kødprodukter
- Forbrugertest af fødevarer
- Prototypetest af fødevarer
- Konkurrentanalyse af fødevareprodukter
Emner
Pressemeddelelser
- Hospitalsmaden skal specialdesignes til patienterne
- Plantefibre gør frikadellerne mere mættende
- Vi skal producere insekter til middagsbordet
- Pølsevogns-pølserne skal være sundere
- Minister fik vist den nyeste kødforskning
- Indgået partnerskab sætter fokus på sunde måltider til danskerne
- Massiv satsning på forskning og innovation i kødkvalitet og slagteriteknologi - 2014