Resultat af din søgning
Ydelser
- Plantebaserede fødevarer
- Sporbarhed i fødevaresektoren
- Fødevarer – produktkvalitet og holdbarhed
- Fødevarelovgivning – varedeklarationer og mærkningstjek
- Kosttilskud – deklarationer og mærkningstjek
- Design af produktionsanlæg
- NOFA - Netværk om fødevareallergener
- Forebyggelse af fødevaresvindel
- Fedt - indhold og kvalitet i fødevarer
- Harskning og off-flavour i fødevarer
- Tekstur og farveegenskaber i fødevarer
- Øget produktivitet og forbedret arbejdsmiljø
- 3D-print til fødevarekontakt - Få det bedste resultat på Teknologisk Institut
- Fødevaresikkerhed
- Præcisionsfermentering
- Få hjælp til effektiv rengøring og desinfektion i fødevareindustrien
- Novel food - vurdering af nye fødevarer og ingredienser
- Konsistens, struktur og tekstur af fødevarer
- Skræddersyede produktudviklingskurser - Fødevarer
- Hygiejne og mikrobiologi i fødevareproduktion
- Mikrobiologisk sikre kødprodukter
- Ingredienser i fødevarer
Projekter
- Fødevaresikkerhed & Lovgivning
- Projekt - Insekter som fødevareingrediens
- Fødevaresikkerhed 2.0
- Projekt - Mask til sunde fødevareingredienser
Cases
- Mærkning af fødevarer til USA
- Certificering åbner nye markeder for Skærsøgaard Vin
- Sådan kan du også bruge dine rester!
Emner
- Bæredygtige fødevarer
- FoodtureLab
- De seksbenede er klar til det store spring inden for bæredygtig fødevareproduktion
- DMRI
Pressemeddelelser
- Teknologisk Institut styrker fødevareaktiviteterne - 2016
- Foodture Lab holder flyttedag - 2017
- Ny teknologi skaber bedre fødevaresikkerhed
- Konference: Fremtidens klimasmarte fødevarer - 2020
- Fødevare-konference har fokus på forsyningssikkerhed
- Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter
- Nyt blåt pulver rykker grænserne for 3D-print til fødevareindustrien
- 3D-print er helt klar til fødevarebranchen
- Fødevareindustrien styres af bevidste forbrugere
- Monoplast øger genanvendelsen af fødevareemballage - potentiale for store besparelser
- Nu skal fremtidens fødevarer 3D printes
- 3D-print kan blive essentielt for fødevarer til mennesker med tygge- og synkebesvær
- Forbrugerne efterlyser bedre og flere plantebaserede fødevarer
Artikler
- Termiske fødevareprocesser
- 3D-print gør skræddersyet sportsernæring mulig
- Projekter inden for rengøring og desinfektion