Resultat af din søgning
Ydelser
- Fødevarer – produktkvalitet og holdbarhed
- Novel food - vurdering af nye fødevarer og ingredienser
- Marin biomasse
- Sporbarhed i fødevaresektoren
- Plantebaserede fødevarer
- Konsistens, struktur og tekstur af fødevarer
Projekter
- Projekt - Optimering af brugen af restprodukter fra planter, nyt partnerskab
- Projekt - Mask til sunde fødevareingredienser
- Projekt - Insekter som fødevareingrediens
- Fiskeskind bliver til fiskegelatine og sunde snacks
- Projekt - Makroalge bioraffinering til højværdiprodukter (MAB4)
- Forprojekt skal undersøge om søsalat har større potentiale som fødevare - Forprojekt skal undersøge om søsalat har større potentiale som fødevare
- Nyt projekt udvikler innovative ingredienser med antiinflammatoriske egenskaber
- Projekt - Græs er central i nyt projekt, der bidrager til mere bæredygtig fødevareproduktion
- Projekt - Pro-Enrich
- Projekt - Naturlige Ingredienser og Grøn Energi - med bæredygtige oprensningsteknologier
- Optimeret brug af ingredienser i kødprodukter
- Projekt - Hestebønners ernæringsværdi og udnyttelse i økologisk produktion - ØkoFaba
- Brændenælde - ukrudt eller klimavenlig afgrøde?
Pressemeddelelser
- Ny teknologi skaber bedre fødevaresikkerhed
- Tang skal dyrkes i stor skala og bruges til fødevarer og hudcremer
- Teknologisk Institut bidrager til udviklingen af fossilfri ostevoks
- Ny teknologi baner vejen for bakterier i pulverform
- Hospitalsmaden skal specialdesignes til patienterne
- Afrikansk affald skal udnyttes bedre i fremtiden
- Nu skal fremtidens fødevarer 3D printes
- Fiskeskind bliver til fiskegelatine og sunde snacks
- Ærter, hestebønner og græs kan blive velsmagende alternativer til kød
- Vi skal producere insekter til middagsbordet
- Naturens blå farver skal pynte danskproducerede fødevarer
- Ny naturlig rød fødevarefarve er velegnet til eksport
- Antioxidant-analyse gav start-up indgående ingredienskendskab
- Fødevareindustrien styres af bevidste forbrugere
- Nye emballager udviklet til at mindske madspildet
Artikler
- Biosolutions Technology Center
- Biosolutions Technology Center - Biofermentering
- Biosolutions Technology Center - Biosolutions
- Avanceret karakterisering af fødevarer og ingredienser
- Mikroalge services - Mikroalge services
- Augmented Cellular Meat Production (ACMP)
- Projekter inden for rengøring og desinfektion
Produktblade
Emner
- Kortvejsdestillation
- Pulverfremstilling, mikroindkapsling og stabilisering
- Superkritisk CO2
- Bæredygtige fødevarer - A1 - Nye råvarer
Cases
- Brugen af danske ingredienser i udviklingen af sundere fødevarer skal styrkes
- Stor undersøgelse: Ingrediensbranchen har løsninger til sundere fødevarer
- Certificering åbner nye markeder for Skærsøgaard Vin
- Mærkning af fødevarer til USA