Resultat af din søgning
Ydelser
- Plantebaserede fødevarer
- Fødevarer – produktkvalitet og holdbarhed
- Fødevarelovgivning – varedeklarationer og mærkningstjek
- Fedt - indhold og kvalitet i fødevarer
- Harskning og off-flavour i fødevarer
- Tekstur og farveegenskaber i fødevarer
- Kosttilskud – deklarationer og mærkningstjek
- Konsistens, struktur og tekstur af fødevarer
- Skræddersyede produktudviklingskurser - Fødevarer
- Sporbarhed i fødevaresektoren
- Novel food - vurdering af nye fødevarer og ingredienser
- Ingredienser i fødevarer
- Pilotproduktion af foder og fødevarer
- Fermentering
- 3D print af fødevarer
- Produktudvikling - fødevarer - Produktudvikling
- Procesudvikling - fødevarer
Cases
- Mærkning af fødevarer til USA
- Certificering åbner nye markeder for Skærsøgaard Vin
- Stor undersøgelse: Ingrediensbranchen har løsninger til sundere fødevarer
- FoodtureLab udvider med kokkeprofil
- Metal 3D-print giver mere fleksibel ekstrudering af fødevarer
- Få værdi ud af dine sidestrømme
- Samarbejde giver nyt liv til dansk peberrod
Pressemeddelelser
- Nu skal fremtidens fødevarer 3D printes
- Konference: Fremtidens klimasmarte fødevarer - 2020
- Forbrugerne efterlyser bedre og flere plantebaserede fødevarer
- Naturens blå farver skal pynte danskproducerede fødevarer
- Fødevare-konference har fokus på forsyningssikkerhed
- Fødevarernes bæredygtighed skal findes i værdikæderne
- Nyt ekstruderingsanlæg giver nye muligheder for at eksperimentere med struktur og tekstur af fødevarer
- Tang skal dyrkes i stor skala og bruges til fødevarer og hudcremer
Emner
- Bæredygtige fødevarer
- DMRI
- Fokusgruppeinterview - Fødevarer og koncepter
- DNA-identifikation af bakterier i fødevarer
- De seksbenede er klar til det store spring inden for bæredygtig fødevareproduktion
Oversigter
Projekter
- Projekt - Mask til sunde fødevareingredienser
- Projekt - FlotFood - fra procesvand til fødevarer
- Fødevaresikkerhed 2.0
- Teknologi til ressourceeffektiv produktion af kvalitetsfødevarer
- 3DPERFIT: 3D print af sportsernæring
Artikler
- Det skal du vide om holdbarhed af fødevarer
- Avanceret karakterisering af fødevarer og ingredienser
- Bliv klog på virus i fødevarer
- Få forbrugernes mening, inden du sender en fødevare i produktion
- Dansk forskning i miljøvenlige ressourcer er af høj international kvalitet