Resultat af din søgning
Pressemeddelelser
- Teknologisk Institut styrker fødevareaktiviteterne - 2016
- Teknologisk Institut får godkendelse til håndtering af cannabisprodukter
- Foodture Lab holder flyttedag - 2017
- 3D-print kan blive essentielt for fødevarer til mennesker med tygge- og synkebesvær
- Teknologisk Institut udvider med nyt domicil i Aarhus
- Immunforsvaret hos børn og ældre kan styrkes med pulver med sunde bakterier
- Øget viden om 3D-print skal styrke dansk robotindustri
- Bedre og grønnere produkter i danske virksomheder
- Ny fodertilsætning skal mindske køers udledning af metan
- Ny teknologi baner vejen for bakterier i pulverform
- Hospitalsmaden skal specialdesignes til patienterne
- Vi skal producere insekter til middagsbordet
- Fødevareindustrien styres af bevidste forbrugere
- Nye emballager udviklet til at mindske madspildet
Emner
- Bæredygtige fødevarer
- Neutron- og synkrotronanalyser af industrielle produkter og processer
- Kortvejsdestillation
- FoodtureLab
- Fødevarer og Produktion
- Biospecialisterne
- Kundecases og artikler med 3D-print - Få den bedste inspiration til at komme i gang
Ydelser
- 3D print af fødevarer
- Produktudvikling - fødevarer - Produktudvikling
- Sporbarhed i fødevaresektoren
- Plantebaserede fødevarer
- Specialudstyr til markforsøg - Sensormålinger til markforsøg
Cases
- Imødekom forbrugeres forventninger til ingredienser og kosttilskud med ny teknologi
- 3D-print af bakker til prøveglas førte til store besparelser
- Ny specialist styrker Teknologisk Institut med sin udstyrsforståelse
- Har du brug for et bedre pulver?
- Nyt samarbejde skal udvikle glutenfrie produkter i verdensklasse
- Certificering åbner nye markeder for Skærsøgaard Vin
Artikler
- Høj kvalitet fra pakkebord til spisebord
- Produktudviklingskursus
- 3D-print gør skræddersyet sportsernæring mulig
- Plantebaserede fødevarer - opnå den rette kvalitet og smag
- Bliv klædt på til at undgå fødevaresvindel
- Vidensudredninger fra Teknologisk Institut
- Teksturering kan forbedre kødprodukter tilsat planteprotein
- Øget viden om 3D-print skal styrke dansk robotindustri
- Instant produkter: Agglomerering kan forbedre pulveres opløselighed
- Få forbrugernes mening, inden du sender en fødevare i produktion
- Det skal du vide om holdbarhed af fødevarer
Projekter
- Projekter - Fødevareteknologi
- Projekt - Udvikling af bæredygtige plantebaserede fiskealternativer
- Dansk pulver skal kunne klare varmere og vådere markeder
- Projekt - Optimal tørring af bær og frugt - videreudvikling af energieffektiv tørreproces
- Projekt - Teknologiafklaring ved oprensning af højværdi ingredienser fra sidestrøm