Resultat af din søgning
Emner
- Kemiske analyser af fisk, fiskeprodukter og fiskefoder
- Forædlede fiskeprodukter i pilotskala
- Sensorisk vurdering af fisk og fiskeprodukter
- Dyrevelfærd i fiskeindustrien
- Optimering af fiskeindustrien gennem AI og sensorteknologi
- Højværdistoffer fra fisk
Oversigter
- Fra hav til bord - Teknologisk Institut i samarbejde med fiskeindustrien
- Fødevare- og foderindustrien 4
- Få værdi ud af dine sidestrømme - Biofermentering
Projekter
- Bedre ressourceudnyttelse i fiskeindustrien
- Fiskeskind bliver til fiskegelatine og sunde snacks
- Projekt - Udvikling af bæredygtige plantebaserede fiskealternativer
- Projekt - Miljøvenlig og bæredygtig udnyttelse af fiskeskind (AquaLæder)
- Nyt teknologikoncept skal producere miljøvenligt sterilt havvand til saltvandsdambrug
- Projekt - Makroalge Bioraffinaderi
- Projekt - Bifangst kan blive til værdifuld ensilage
- Det manglende led i kølekæden: Solcelledrevne køleapparater til fødevaresektoren
- Projekt - ProffAqua
- Projekt - COMA vandloppeprojekt
- Projekt - Maximising sustainable added value in fish (MaxFish)
- Ny miljøteknologi skal give vand- og energibesparelser i millionklassen
- Projekt - Bioconversion to value (BIOCONVAL)
- Projekt - Zeolit i akvakultur
Artikler
- Fødevaresikkerhed og holdbarhed af ferske fisk og forædlede fiskeprodukter
- Fiskeskind skal sikre miljøvenligt læder
- Betonfisk viser vejen for fremtidens digitale arkitektur
- Casestudie: Visualisering af blødt væv i små fisk
- Casestudie: Fiskoliekapsel undersøges i 3D
- OPTIKVAL - AP3. Vurdering af automatisk fjernelse af nematoder i fiskekød med OPTIKVAL
- OPTIKVAL - AP2. Automatisk detektion af nematoder i fiskekød, OPTIKVAL
- OPTIKVAL
- Casestudie: Visualisering af foderpiller - materialer og porøsitet
- Opvarmning og tilberedning af mad i mikrobølgeovn
Cases
- Bæredygtig emballageløsning til transport af fisk
- Naturen inspirerer til udvikling af ny overfladeteknologi
- Forbedret kvalitet af emulgerede fødevarer
Ydelser
- HACCP - Fødevaresikkerhed - Erfagruppe for fiskebranchen
- Peptide phage display
- Biomasse til fermentering - Blå biomasse
- Emballage
- Plante- og algedyrkningsteknologi - Alger
- Motor- og køretøjsteknologi - On-site emissionsmålinger
- Rådgivning og udvikling af overfladeløsninger - Udviklingsforløb
Pressemeddelelser
- Ny miljøteknologi kan mindske fødevarebranchens vandforbrug
- Havets ’grønne guld’ skal blive til bioenergi og fiskefoder
- Fremtidens fødevarer: Vi skal slippe teknologien løs
- Enestående betonfisk viser vej for fremtidens beton-byggeri
- Fiskeskind bliver til fiskegelatine og sunde snacks