Resultat af din søgning
Ydelser
- Fødevarer – produktkvalitet og holdbarhed
- Harskning og off-flavour i fødevarer
- Fødevaresikkerhed
- Få hjælp til effektiv rengøring og desinfektion i fødevareindustrien
- Mikrobiologisk sikre kødprodukter
- Biologiske holdbarhedsstudier af byggematerialer - Biologisk prøvning
- Infrastruktur og anlæg - Beton og holdbarhed
- Biologiske holdbarhedsstudier af byggematerialer - Prøvning af træ og midler
- Biologiske holdbarhedsstudier af byggematerialer - Andre materialer og produkter
- Biologiske holdbarhedsstudier af byggematerialer - Laboratorieprøvninger
- Biologiske holdbarhedsstudier af byggematerialer - Metodeliste
- Infrastruktur og anlæg - Kvalitet og holdbarhed i vejbelægningen
- Kemisk sammensætning og urenheder
- Akkrediteret prøvning af plastmaterialer
- Kød - udvikling og dokumentation af kvalitet
- Formulering af suspensioner og emulsioner
- Funktions- og udmattelsesprøvning af metalemner - Find hjælpen lige her
- Kemiske analyser og proceskontrol
- Biocider - Kontrol og Stabilitetsstudier
- Vejsektorens Test- og Udviklingscenter - F & U - Vejsektor
- Infrastruktur og anlæg - Beton til anlægskonstruktioner - Tilbudsfasen
- Bæredygtig plast - Behandling af plastaffald med plasmaætsning
- Bygningsskader og tilstand - Murværksskader og -tilstand
Projekter
- Optimeret holdbarhed og kvalitet af svinekød
- Optimeret holdbarhed og kvalitet af svinekød
- Bedre kvalitetsbevarelse af kødprodukter
- Værktøjer til dokumentation af sikkerhed og holdbarhed
- Projekt - Dansk Ekspertcenter for Konstruktioner til infrastrukturen
Artikler
- Nyt udstyr kan præcist forudsige holdbarheden på fødevarer
- Dokumenteret holdbarhed og kvalitet af fersk kød
- Modellér holdbarheden af pålægsprodukter
- Det skal du vide om holdbarhed af fødevarer
- Dansk træs naturlige holdbarhed til eksamen. Projektbeskrivelse. - Indledning
- Nyt om fødevaresikkerhed og holdbarhed Temadag den 29.1 2020
- Fastsæt holdbarheden af biprodukter med ny holdbarhedsmodel
- Mikrobølger kan forlænge holdbarheden af kødprodukter
- Holdbarhed af fersk kød i store forpakninger
- Fødevaresikkerhed og holdbarhed af ferske fisk og forædlede fiskeprodukter
- Målrettet indsats for bedre holdbarhed
- Fersk kød til det globale marked
- Termiske fødevareprocesser
- Processtyring for konstant holdbarhed
Cases
- Forbedret kvalitet af emulgerede fødevarer
- Nyt samarbejde skal udvikle glutenfrie produkter i verdensklasse