Resultat af din søgning
Produktblade
Ydelser
- Opfinderrådgivningen
- Akkrediteret prøvning af plastmaterialer
- Emballage
- Certificering og CE mærkning af byggematerialer - Dancert og Certificering
- CE-mærkning og dokumentation af byggevarer
- Rådgivning inden for Maskindirektivet - Og hvad der skal til for at opnå CE-mærkning
Pressemeddelelser
- Almindelige danskere skaber milliardomsætning på opfindelser
- Danske opfindere skaber milliardomsætning
- Danskerne har travlt med at gøre nye opfindelser under Corona
- Danske virksomheder tøver med kunstig intelligens
Projekter
- Fremme af kommercialisering af private opfindelser (Opfinderrådgivningen)
- Fra CE-mærkede byggevarer til sikker anvendelse i byggeriet – ”the missing link” for dokumentation af byggevarer
- Automatisering af tarmområdet
- Automatisk produktidentifikation
Emner
- Kemisk analyse - ler, mørtel og tegl
- Teknologisk Institut godkendt som CEN Heat Pump KEYMARK testinstitut
Artikler
- CE dig for når du køber byggevarer
- Introduktion til R
- Kom i gang med Data Science med R
- Klassificering og værdisætning af slagtekroppen - AP1. Klassificering
- Projektoversigt SAF 2023
- Automatisk registrering af dyrevelfærd på slagtedagen - AP1 Udvikling af automatiseret registrering af dyrevelfærdsparametre
- Automatisk kvalitetskontrol - AP1. Detektion af brusk på overflader
- Den digitale fabrik - AP2 Detektion og håndtering af bylder
- Prædikteret fødevaresikkerhed - Validering af prædiktive modellers anvendelighed for hybridprodukter
- Undgå vækst og toksinproduktion af Staphylococcus aureus
- Patogenfrit kød
- Optimering af udstyrsløsninger til automatisk procesovervågning
- Fremstilling af tørsaltet bacon
- Ingrediensers betydning for kvalitet og sikkerhed i kødprodukter
- Ny teknologi til kød- og kødproduktforarbejdning
- Agil produktion gennem robotteknologi
- Vækst og toksinproduktion af Bacillus cereus og Staphylococcus aureus
- Alternativ anvendelse af blod
- Rengøring med mindre vand
- Krav til fødevarekvalitet – kemisk dokumentation
- Dyrevelfærd på slagtedagen - AP1 Stressfri bedøvelse
- Set-up for accelereret holdbarhedstest
- Næste generation pakkeri - AP1 Hyperfleksibel pakning af forender, skinker, hoveder og tæer (2022)
- Bedre arbejdsmiljø
- Skimmelvækst er årsag til meget madspild
- Projektoversigt SAF 2024
- Water fit for purpose
- Frisk kød til køledisken
- Udnyttelse af detaljeret råvareviden
- CIP-rengøring af hårstøder
- Røg for bedre sikkerhed i kødprodukter
- Projektoversigt SAF 2020