Resultat af din søgning
Artikler
- Ny procesteknologi i fødevareindustrien - Nyhedsbreve
- Når kød kommer i stødet
- Udstyr til bestemmelse af proteinmængden i kød
- Salt- og fedtreduktion i kødprodukter
- Teknologisk Institut er med i indsatsen 'Produktion i Danmark'
- Ny procesteknologi i fødevareindustrien - AP1 Procesteknologi i forædlingsindustrien
- Teknologisk Institut er med i indsatsen 'Produktion i Danmark' - Avanceret materiale og procesteknologi
- Ny procesteknologi i fødevareindustrien - AP2 Reduktion af procestid i forædlingsindustrien (2021)
- Ny procesteknologi i fødevareindustrien - AP2 Optimering af pepperoniproduktion (2022)
- Ny procesteknologi i fødevareindustrien - AP4 Optimeret produktion af traditionel bacon
- Ny procesteknologi i fødevareindustrien - AP3 Baconfedt - fra biobrændsel til fødevarer
- Ny procesteknologi i fødevareindustrien - AP5 Grøn, kontinuert og hurtig køling
- Den kødfrie burger
- Teknologisk Institut er med i indsatsen 'Produktion i Danmark' - AMP-klyngen
- Projektoversigt SAF 2024
- Projektoversigt SAF 2021
- Projektoversigt SAF 2022
- Projektoversigt SAF 2023
- Projektoversigt SAF 2020
- Leak detector
- Mød Christopher – han skaber tværeuropæiske samarbejder inden for 3D-print
- Udviklingsområde: Fremtidens innovative produkter
- Skum-klyngen - Stærkt samarbejde giver fynsk virksomhed vokseværk
- Bliver genanvendt plast og fødevarekontakt et problem?
- Open Lab om bæredygtig emballagemateriale - Hvilke muligheder har jeg for at fremstille miljøvenligt emballage?
- Alternative løsninger til desinfektion af udstyr
- Frysekoncentrering - et energieffektivt og skånsomt alternativ til inddampning
- Krav til fødevarekvalitet – kemisk dokumentation
- Baconfedt – fra biobrændsel til fødevarer // Baconfat – from biofuel to food
Ydelser
Produktblade
Oversigter
Projekter
- Projekter - Kød og procesteknologi - Svineafgiftsfonden - SAF
- Projekter - Kød og procesteknologi - Kvægafgiftsfonden - KAF
- Projekter - Kød og procesteknologi - Fjerkræafgiftsfonden - FAF
- Projekter - Kød og procesteknologi - Fonden for Økologisk Landbrug
- Procesoptimeret udvinding af protein fra griselunger - Forside
- Projekt - Max udnyttelse af restbiomasser fra frugt og bær (MaxRestVærdi)
- Reduktion af salt og fedtindhold
Emner
- Homogenisator i pilotskala
- Bæredygtige fødevarer - A3 - Grønne produkter
- Bæredygtige fødevarer - A1 - Nye råvarer
Cases
- Ny specialist styrker Teknologisk Institut med sin udstyrsforståelse
- Mindre vandforbrug på svineslagteriet
Pressemeddelelser
- Slut med alvorlige infektioner ved brug af implantater der går gennem hud
- Roetoppe og græs kan blive vigtige ingredienser i fremtidens mad
- Ny fodertilsætning skal mindske køers udledning af metan
- Fødevarernes bæredygtighed skal findes i værdikæderne