Resultat af din søgning
Ydelser
- Design af produktionsanlæg
- Klassificering og sortering inden for kødindustrien
- Øget produktivitet og forbedret arbejdsmiljø
Cases
- Dansk hjælp til modernisering af slagterier i Korea
- Hvordan skal svinet skæres for at give størst muligt udbytte?
Oversigter
Artikler
- Måleteknologi til slagterierne
- 3D-print teknologi optimerer slagterier
- Automatisk Produkt ID med kvalitetstjek
- Vision til kødkontrol på svineslagterierne - Vision til kødkontrol (slagtekrop)
- Visionhjælpeværktøj til kødkontrol på kreaturer - test af teknologi
- Robot kan erstatte løftearbejdet
- IT løsninger i Industri 4.0 rammer
- Optimering af rengøring og produktionshygiejne
- Nyt byggeri til DMRI i 2014
- TRIMSCAN gør SMV kødproducenter mere konkurrencedygtige ved at anvende in line fedtanalyser på afpuds
- Listeriakontrol på slagterierne
- Konstruktion af alle typer værktøj
- Reduktion af Listeria monocytogenes i fersk kød
- Den første digitale tvilling af en slagtegang
- Multifunktionsrobotter (2020) - AP 2 - Hyperfleksibel pakkerobot
- Cellebaseret produktion
- Registreringssystemer for slagtedata fra kvæg
- Automatisk registrering af dyrevelfærd på slagtedagen - AP2 Indhentning af ny viden om dyrevelfærd
- Tjek af materiel – forurening og defekter
- Ny procesteknologi i fødevareindustrien - AP5 Grøn, kontinuert og hurtig køling
- Udviklingen i kød%
- Dyrevelfærd på slagtedagen - AP3 Viden om dyrevelfærd
- Sporbarhedsteknologi - AP4 Rettidig udvikling af produktions-IT
- IT løsninger i Industri 4.0 rammer - Digital procesovervågning i opskæring og udbening AP1-2023
- Simple kameraløsninger automatiserer vigtige registreringer
- Næste generation pakkeri - AP1 Hyperfleksibel pakning af forender, skinker, hoveder og tæer (2022)
- Reduktion af fremmedlegemer
- Fastsæt holdbarheden af biprodukter med ny holdbarhedsmodel
- Effektivisering og nytænkning af rengøring
- Holdbarhedsmodel for plucksdele til humant konsum
- Sporbarhedsteknologi - AP3 Sporbarhed med visiontracking
- Multifunktionsrobotter (2020)
- Digitalisering og sporbarhed - AP2 Automatisk kontroloptælling af grise ved aflæsning 2021
- Næste generation pakkeri - AP1 Hyperfleksibel pakning af brystflæsk, midterstykker og kamme (2023)
- Sporbarhedsteknologi - AP2 Automatisk registrering af leverandørnummer og kønskode
- IT løsninger i Industri 4.0 rammer - AP3 Nye funktioner og fleksibilitet i brugerflade (2020)
Pressemeddelelser
- Genial opfindelse giver flæskestegen sprøde svær
- Ny 3D teknologi på slagterierne producerer eksportkød af højere kvalitet
- Intelligente robotter skal fastholde kødproduktion i Danmark
- Dyrevelfærd for slagtesøer skal forbedres
- Bedre dyrevelfærd kan skabes gennem intelligent brug af data
- Danske virksomheder lukker robotterne ind