Undgå ”blown packs” med ny metode

Tomas  Jacobsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202725

Undgå ”blown packs” med ny metode

Lejlighedsvis forekommer problemer med bombage "blown pack" i vakuumpakket oksekød. Problemet er normalt forårsaget af kuldetolerante clostridier. Projektet havde til formål at udvikle en metode, så alle kendte "blown pack" clostridier hurtigt kan påvises når de forekommer i slagterimiljø og på det ferske kød.

Blown Packs I (2011-2012) - Udvikling af ny PCR Metode - slutrapport m. engelsk summary

 

Blown Packs II (2013) – Litteratur rapport

 

Blown Packs I + II – Sammendrag af resultater fra to ”Blown Packs” projekter