Resultat af din søgning
Emner
- Udvikling og test af lim
- Nye ingredienser fra animalske sidestrømme
- Insektværdikæden - Produkter
- Teknologisk Institut har åbnet Danmarks største testfacilitet til varmepumper
Ydelser
- Produkt- og materialeudvikling
- Peptide phage display
- Klimaskærm og vinduer
- Få hjælp til at udvikle klimavenlige kødprodukter
Pressemeddelelser
- Sådan kan dansk planteprotein reducere klimabelastningen
- Blåmuslinger inspirerer til ny biobaseret læderlim
- Vi skal producere insekter til middagsbordet
- Helhedsorienteret indsats skal klimasikre vores bygninger
- Genbrugelige handsker skal sænke hospitalernes klimaaftryk
- Teknologisk Institut styrker indsatsen for renere luft
Projekter
- Ny limteknologi kan halvere udledningen af formaldehyd fra trælim
- Klimatilpasningslaboratoriet
- Bæredygtig vandbaseret lim – inspireret af blåmuslinger
- Projekt - Teknologiafklaring ved oprensning af højværdi ingredienser fra sidestrøm
- Roetop Rubisco: Fødevareegnet protein af sukkerroetoppe fra sukkerproduktion
- Projekt - Insekter konverterer fødevarerester til værdifuldt foder
- Mættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægt
- Fra drænvand til proteinfoder
- Projekt - ReMAPP - Marker med mikroalger skaber fremtidens bæredygtige protein
- Om projektet Teknisk dokumentation af klimatilpasningsprojekter
- LCA i klimatilpasningsprojekter
- Win-win med sidestrømme
- Projekt - Hestebønners ernæringsværdi og udnyttelse i økologisk produktion - ØkoFaba
- Brændenælde - ukrudt eller klimavenlig afgrøde?
- Projekt - Fortidens ærter og bønner som fremtidens proteintilskud
- Projekt - Græs er central i nyt projekt, der bidrager til mere bæredygtig fødevareproduktion
- Projekt - Klimaflisen
- Gedvad Gladsaxe - Klimatilpasningsprojekt
- Gladsaxe Sportscenter - Klimatilpasningsprojekt
- Kilen Solrød - Klimatilpasningsprojekt
- Lindevangsparken Frederiksberg - Klimatilpasningsprojekt
- Sønæs Viborg - Klimatilpasningsprojekt
Produktblade
Artikler
- Klimatilpasningslaboratoriet - Klimatilpasningslaboratoriet
- Nye kombinationer med kød og planteprotein
- Udstyr til bestemmelse af proteinmængden i kød
- Proteininhold i kyllinger
- Sensorisk vurdering af nye proteinkilder
- Analyse giver indblik i klimabelastningen på plantebaseret ostealternativ
- Forbrugerreaktioner på alternative proteinkilder
- Enig byggebranche viser vejen til CO2-reduktioner
- Ny type asfalt fjerner støj og vand fra vejen