Additive Manufacturing - 3D-print - Processer & materialer

Jeppe Skinnerup Byskov

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 65.

Additive Manufacturing

Additive Manufacturing - 3D-print - Processer & materialer

I vores moderne laboratorier i Aarhus råder vi over mange forskellige 3D-print / Additive Manufacturing (AM) teknologier og via vores netværk har vi adgang til endnu flere. 

I tabellen nedenfor er vist de mest almindelige materialer og teknikker anvendt til produktion af prototyper og færdige emner. Tabellen er vejledende og har du specielle ønsker (til materiale, byggestørrelse, lagtykkelse, overfladekvalitet, mv.), så kontakt os og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

 

 

Oversigt over mest anvendte maskiner og materialerFiguren viser en tabel der kort beskriver de forskellige AM teknikker: SLA, SLS, SLM, FDM, Thermojet.

Vi hjælper også med den ønskede efterbehandling og efterbearbejdning af produktet. Blandt andet tilbydes kvalitetstests og efterbearbejdning med spåntagende værktøj, elektropolering, anodisering, varmebehandling, tribologisk overfladebelægning, spartling, indfarvning lakering, maling, vandafvisende/ridsefast coatning, mm. (i de tilfælde den anvendte teknik tillader det).

Yderligere hjælp til valg af teknik og materiale kan fås gennem vores online værktøj under Produktion & bestilling.

Du kan læse mere om AM generelt under AM teknologierne og Fordele ved AM.

Download vores produktkort:

[LINK]