Fødevaresikkerhed og holdbarhed af ferske fisk og forædlede fiskeprodukter

Birgit Groth Storgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 42.

DMRI Mikrobiologisk lab

Fødevaresikkerhed og holdbarhed af ferske fisk og forædlede fiskeprodukter

Akkrediteret mikrobiologiske laboratorium med erfaring indenfor analyse af ferske fisk og forædlede fiskeprodukter.

Vi kan hjælpe dig med mikrobiologiske undersøgelser, holdbarhedsstudier, hygiejne undersøgelser samt risikovurderinger i forbindelse med fødevaresikkerhed og holdbarhed.

I vores mikrobiologiske laboratorium kan vi bl.a. tilbyde følgende:

  • Test for specifikke fordærvelsesorganismer
  • Test for patogener (fx Listeria, chlostridier)
  • Identifikation af dominerende mikroflora via DNA-sekventering
  • Challenge test fx konserveringsmidler
  • Holdbarhedsstudier
  • Risikovurderinger mht. fødevaresikkerhed
  • Hygiejne vurderinger af proces-anlæg
  • Rådgivning indenfor parasit-forekomster

Vi har mulighed for at kombinere:

  • mikrobiologiske undersøgelser/fødevaresikkerhed
  • afprøvning af recepter i pilot
  • sensoriske vurderinger fx produkt-karakteristika