3D-printet byggeri

Thomas Juul Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 57.

Illustration af 3D printet byggeri

3D-printet byggeri

Projektstart januar 2016. Forventet afslutning december 2018.

Teknologisk Institut har af Styrelsen for Forskning og Innovation fået bevilliget en resultatkontrakt om 3D-printet byggeri (2016-2018). Resultatkontrakten har til formål at tilvejebringe nye teknologier og ydelser til gavn for hele den danske byggebranche, og aktiviteterne vil blive gennemført i samarbejde med virksomheder, universiteter og andre aktører.

Resultatkontrakten handler om udvikling af metoder til robotbaseret 3D-print af konstruktionsdele til byggeriet, og der vil være særlig opmærksomhed på mulighederne for produktivitetsforbedring og på de hidtil uudforskede arkitektoniske muligheder, som 3D-printteknologien åbner op for.

Mål for projektet
Formålet med resultatkontrakten er at opbygge et nyt forretningsområde inden for robotbaseret 3D-print af konstruktionsdele til byggeriet, og dermed skabe forudsætning for styrkelse af den danske byggebranches konkurrenceevne.

Vil du vide mere
Følg projektets fremdrift på LinkedIn: https://www.linkedin.com/groups/8506380