FAQ

Christina Schwartzbach Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 60.

mange pander

FAQ

Få svar på de mest almindelige spørgsmål her:

 

Q: Er der minimumskrav til booking?

A: Ved booking af faciliteter, om det er sensorik, udviklingskøkken eller plads i laboratoriet, skal du minimum booke for 3 dage.

Q: Hvornår kan jeg få adgang til udviklingskøkkenet?

A: Udviklingskøkkenet er åbent i normale arbejdstider fra kl. 8.00 – 17.00.

Q: Har jeg faciliteterne for mig selv?

A: Du har adgang til faciliteterne, hvilket betyder, at der kan være andre brugere – enten vores specialister fra Teknologisk Institut eller andre Foodpreneurs – der også benytter faciliteterne i samme periode. Vi sikrer dog, at der er en maksimal kapacitet på faciliteterne, så der altid er plads til dig.

Q: Må jeg selv producere i ekstruderen?

A: Nej. Fødevareekstruderen kræver udvidet viden og uddannelse. Du er dog mere end velkommen til at være med under produktionen, hjælpe med tests, smagning og justering. Har du brug for adgang til fødevareekstruderen over en længere periode, er der mulighed for, at du kan blive lært op og køre produktionen i samarbejde med vores tekniker.

Q: Hvor hurtigt kan jeg få adgang?

A: Adgang til Foodpreneur Hub afhænger af ledige pladser, samt hvilket behov du har for vores forskellige faciliteter. Send os en ansøgning med dine ønsker, og du vil få besked indenfor 2 hverdage. Ansøg her.

Q: Kan jeg få adgang til et forbrugerpanel?

A: Hos Teknologisk Institut har vi et forbrugerpanel på +5000 forbrugere i forskellige demografier, så vi altid kan matche din målgruppe. Dette forbrugerpanel kan du tilkøbe adgang til, ligesom du kan tilkøbe hjælp til opsætning af spørgeramme og analyse af resultaterne. Du er dog velkommen til selv, at indsamle forbrugere til dine forbrugerstudier i vores sensoriske faciliteter.

Q: Er der ingredienser tilgængeligt i køkkenet?

A: Du skal selv medbringe alt, hvad du skal bruge af ingredienser.

Q: Må jeg selv udføre alle kemiske og fysiske analyser?

A: Du har adgang til basisudstyr i laboratorierne, mens specialudstyr betjenes af vores laboranter. Du kan få adgang til specialudstyr til en mere fordelagtig pris, hvis du selv forbereder prøverne.

Q: Skal jeg oplæres i procesudstyret?

A: Priserne for leje og adgang til faciliteterne inkluderer oplæring i udvalgt udstyr, så du er godt klædt på til at bruge det inden opstart.