Små væskeflow

Anders Koustrup Niemann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 84.

Microflow

Små væskeflow

Som nogle af de eneste i Europa tilbyder vi akkrediteret kalibrering af flowmålere, infusionspumper og dispenseringssystemer i mikroflow-området, dvs. i måleområdet 1 - 6.000 ml/h.

Flowlaboratoriet ved Teknologisk Institut er af Sikkerhedsstyrelsen udpeget til Nationalt Metrologi Institut for vandflow. Som NMI for vandflow repræsenterer vi Danmark i den europæiske metrologiorganisation EURAMET. Laboratoriet er en del af det danske "Centre of Excellence" for flowmåling (Flowcenter Danmark).

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Vi bygger opstillinger til måling af doseringsvolumener og bestemmelse af doseringspræcision for specialudstyr og udstyr under udvikling.

Vi udfører kalibrering af:

  • Flowmålere
  • Infusionspumper og dispenseringssystemer som f.eks. sprøjtepumper, peristaltiske pumper, slangepumper, tandhjulspumper m.m.

I vores mikroflowlaboratorium arbejder vi akkrediteret på højeste niveau med følgende flowrater og referenceusikkerheder:

  • 100 - 6.000 ml/h: 0,05%
  • 1 - 100 ml/h:  4 - 0,05%

Vi kalibrerer også i området 1 µl/h - 15 ml/h: 3 - 0,1% (dog ikke akkrediteret)

Vi rådgiver om:

  • Måling af mikroflow og håndtering af små væskevolumener
  • Produktudvikling i samarbejde med kunden

Dokumenteret sporbarhed

Vi er akkrediteret af DANAK til at udføre ovennævnte kalibreringer. Se her, reg.nr. 200 for detaljerede specifikationer af måleområder og måleusikkerhed.