Små væskeflow - Få hjælp til kalibrering af flowmålere, infusionspumper og andre mikro- og nanoflowsystemer, eller særligt kundetilpassede løsninger indenfor mikroflowområdet.

Henrik Kjeldsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 09.

Microflow

Små væskeflow - Få hjælp til kalibrering af flowmålere, infusionspumper og andre mikro- og nanoflowsystemer, eller særligt kundetilpassede løsninger indenfor mikroflowområdet.

Der er særlige udfordringer forbundet med måling af små væskestrømme i mikro- og nanoflowområdet. Det kan også være svært at holde styr på de mange krav der er til test og kalibrering af udstyr indenfor fx medicinalindustrien. Derfor kan det give stor værdi at søge hjælp til test-, kalibrerings- og rådgivningsopgaver hos en kvalificeret udbyder. 

Mikroflowlaboratoriet ved Teknologisk Institut er akkrediteret af DANAK i måleområdet 1 – 6.000 ml/h og tilbyder derudover kalibrering (ikke akkrediteret) i området 1 µl/h – 1 ml/h. Vi er således blandt de få i Europa som kan tilbyde akkrediteret kalibrering af fx flowmålere, infusionspumper og dispenseringssystemer i mikroflowområdet.

 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Vi tilbyder opbygning af målingsopstillinger til doseringsvolumener og bestemmelse af doseringspræcision for specialudstyr samt udstyr under udvikling. Derudover tilbyder vi kalibrering ved anvendelse af anerkendte metoder, og henviser ved behov til de internationale regler og retningslinjer.

Eksempler på udstyr
 • Flowmålere: Vi tilbyder kalibrering af flowmålere fra 1 µl/h – 6000 ml/h
 • Infusionspumper og dispenseringssystemer: Vi tilbyder kalibrering af f.eks. sprøjtepumper, peristaltiske pumper, slangepumper, tandhjulspumper, m.fl.
 • Testudstyr: Vi tilbyder test eller kalibrering af såkaldte Infusion Device Analyzers (IDA)

Akkrediteret kalibrering i området 1 – 6000 ml/h
Desuden tilbyder vi også kalibrering i området 1 ml/h – 1 µl/h (dog ikke akkrediteret)

Referenceusikkerheder
 • 1 – 100 ml/h: 4 % – 0,05 %
 • 100 – 6000 ml/h: 0,05 %
 • Kalibrering i området 1 µl/h – 1 ml/h: > 0,1%

Vi har dokumenteret sporbarhed

Vi er akkrediteret af DANAK til at udføre ovennævnte kalibreringer. Se her, reg. no. 200 for detaljerede specifikationer af måleområder og måleusikkerhed.

De medfølgende certifikater er i overensstemmelse med de internationale aftaler, og anerkendes over hele verden.

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning angående valg af måleudstyr, databehandling, måling af mikroflow, samt hensigtsmæssig og korrekt håndtering af små væskevolumener. Vi kan også tilbyde rådgivning i forbindelse med udvikling af nye produkter.

Ønsker du at høre nærmere eller søger du rådgivning, kan du udfylde kontaktformularen til højre herfor, og kontakte vores specialist på området, Henrik Kjeldsen.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere om os, kan du klikke her og finde vores LinkedIn-profil, hvor vi løber poster artikler, videoer samt informationer om relevante arrangementer, der kunne have interesse for dig, der arbejder indenfor området.

F&U-aktiviteter

Læs mere om vores F&U-aktiviteter her:

MeDD: Metrology for drug delivery

MeDDII: Metrology for drug delivery (II)

MFMET: Establishing Metrology Standards in Microfluidic Devices

 

Hos Teknologisk Institut kan du:

 • Forvente hurtig leveringstid - typisk 5 dage fra booking
 • Få kalibreret dit måleudstyr efter højeste kvalitet og nøjagtighed - DANAK ISO17025videnskabsmand eksperiment med lyspære
 • Opleve stor tidsmæssig fleksibilitet
 • Få én fast kontaktperson
 • Møde måletekniske specialister med omfattende knowhow, samt højtuddannede akademikere til de mere specielle udfordringer
 • Få rådgivning - analyse af problemstillinger i produktion, processer eller målesystemer og forslag til udbedring
 • Modtage undervisning - både specialtilpassede og virksomhedstilpassede kurser, plankurser og uddannelsesforløb