Ny rapport: Ingredienser til sundere fødevarer – lavere salt, sukker & fedt

Eva-Marie  Lange

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 14.

Indkøb af pålæg

Ny rapport: Ingredienser til sundere fødevarer – lavere salt, sukker & fedt

Ingrediensbranchen har løsninger til sundere fødevarer

Teknologisk Institut har på vegne af Fødevarestyrelsen kortlagt løsninger til reduktion af sukker, fedt og salt i fødevarer og forbrugernes holdning til disse. Rapportens konklusioner blev offentliggjort på et webinar afholdt af Teknologisk Institut den 21. januar 2021. 

Den nye kortlægning konkluderer, at danske ingrediensvirksomheder har eksisterende løsninger til fødevarer med reduceret sukker-, fedt-, og saltindhold, og at forbrugerne har en god viden om ingrediensernes funktionalitet. Det er efterspørgslen, som skal sætte skub i innovationen.

Vil du læse rapporten omkring ingredienser til sundere fødevarer med lavere fedt, sukker og salt kan den downloades her: