Visionudstyr til detektion af slagtekropsforureninger – udvikling af målekoncept

Rikke Hjort Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 42.

Visionudstyr til detektion af slagtekropsforureninger – udvikling af målekoncept

Formålet med projektet er at fastlægge et samlet målekoncept, der benytter kamerateknologi som hjælpe-værktøj til på slagtekroppen at identificere forekomst af primært fækal forurening, som efterfølgende skal fjer-nes. Udstyret skal kunne indgå i den nuværende produktion på et kreaturslagteri og dermed umiddelbart kunne skabe værdi i de daglige processer. Derfor sigtes der efter at udvikle et simpelt og stabilt udstyr, der er nemt at integrere i produktionen som følge af lav kompleksitet og lave omkostninger.

Det skal klarlægges, i hvilket omfang billeder, billedbehandling og detektionsalgoritme kan anvendes til automatiseret identifikation af fækal forurening.

 

Nyhedsbrev:

DMRI News (jan 2022) Kunstig intelligens og kreaturslagterier

 

Konferenceindlæg:

Hviid, M. (2021) Vision system for finding faecal and bile contaminations on pig and cattle carcasses. Nordic Seminar on the Future of Meat Control and Animal Welfare

 

Årsrapporter: