Turbiscan teknologi fastslår hurtigt stabiliteten i foder- og fødevareprodukter

Inger  Olesen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 84.

Stabilitet

Turbiscan teknologi fastslår hurtigt stabiliteten i foder- og fødevareprodukter

På Teknologisk Institut kan du få fastslået stabiliteten i dine foder- og fødevareprodukter, og få indblik i, hvordan produktet vil opføre sig ude på hylderne. Det sker uden mekanisk stress eller fortynding af produktet, ved hjælp af Turbiscan teknologi.  

 

En vigtig faktor, når vi bestemmer kvaliteten af et produkt og holdbarheden er stabiliteten af emulsioner, suspensioner eller skumprøver. Med Turbiscan teknologi kan vi fastslå stabiliteten på et produkt. Turbiscans stabilitetsindeks giver os en enkel værdi at vurdere stabiliteten ud fra. På den måde bliver det hurtigt og nemt at vælge mellem recepter, og det forenkler beslutningsprocessen, når det mest stabile produkt skal vælges.

Undgå mekanisk belastning eller fortynding

De vigtigste fordele ved at måle stabiliteten med Turbiscan er, at det er en hurtig teknologi, der fungerer op til 200 gange hurtigere end visuel kontrol. Der er mulighed for temperaturkontrol fra 4 °C og op til 80 °C, og derudover er det muligt at teste op til seks prøver til sammenligning.

Hvordan opfører produktet sig på hylderne?

Ikke alene er Turbiscan hurtig og pålidelig i sin analyse, men det er også muligt at få evalueret prøverne ved fuld koncentration (fra 0,0001 til 95 % v/v).

Resultatet fra målingen er tæt sammenlignelig med, hvordan produktet også opfører sig, når det står ude på hylderne, og det gør det nemmere for din virksomhed at vurdere, hvordan produktionen skal foregå eller sammensætte den rette kombination af ingredienser.

Giver indsigt i formuleringsegenskaber

Turbiscan har også den fordel, at analysen giver indsigt i formuleringsegenskaber, herunder dispergerbarhed og partikelstørrelse (10 nm-1 mm).

Udstyret gør det muligt at måle alle former for destabilisering, herunder flokkulering, flødedannelse og sedimentering selv på et tidligt stadie.

Skal du have målt stabiliteten på dit produkt?

Kontakt os for mere information om, hvordan Turbiscan kan hjælpe din virksomhed.