Additive Manufacturing - 3D-print - Introduktion

Jeppe Skinnerup Byskov

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 65.

Additive Manufacturing

Additive Manufacturing - 3D-print - Introduktion

I Center for Produktudvikling tilbyder vi Additive Manufacturing (AM/3D-print) til produktion af prototyper og færdige emner i alle former for materiale (metal, plast, keramik, voks, mv.).

Ønsker du at bestille et emne eller har du en specifik forespørgsel, så gå til Produktion & bestilling.

Vi har mere end 20 års erfaring med Additive Manufacturing og produktudvikling samt et stort nationalt og internationalt netværk af førende virksomheder og forskningsinstitutioner, som vi ikke tøver med at trække på. Desuden indgår vi i en række nationale og europæiske innovationkonsortier og forsknings- & udviklingsprojekter.

Det er vores mål, at sikre vores kunder et maksimum af strategiske fordele ved teknologianvendelsen, så vi mestrer kunsten at rådgive og matche valg af teknologi præcist med den enkelte opgave og kunde. I vores moderne laboratorier i Aarhus råder vi over mange forskellige AM teknologier, så vi kan skræddersy en løsning, der passer til lige præcis dig. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Dansk AM-netværk
Læs om eller tilmeld dig Dansk AM-netværk på http://www.teknologisk.dk/28577 eller følg os på LinkedIn.

Produktkort
Læs mere om hvad vi tilbyder i vores produktkort

Forsidebillede af Rapid Manufactory Produktkort.

Forsidebillede af Pilotproduktion med AM produktkort.