Oplev robotteknologien i Center for Robotteknologi

Steen Harder Ulrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 97.

Oplev robotteknologien i Center for Robotteknologi

I centerets 2000 m2 kan du bl.a. opleve landets første Innovatarium for robot- og velfærdsteknologi, samt blive introduceret for teknologier, prototyper og mockups fra ind- og udland. Vi kombinerer demonstration med afprøvning af forskellige typer teknologier samt lægger op til løbende gensidig diskussion, hvor vi går i dybden med de enkelte teknologier.     

Du bliver præsenteret for nye anvendelsesmuligheder og idéer, samt kommer helt tæt på igangværende og afsluttede teknologiprojekter. Robotteknologien der demonstreres er både fra de mange projekter, som Teknologisk Institut er involveret i og fra en lang række af vores samarbejdspartnere. Der er derfor stor dynamik og løbende udskiftning.   

Robothal - Odense

Centeret er åbent for alle. Kommuner, regioner, sygehuse, virksomheder, forskere, studerende, designere og alle andre med interesse for teknologierne og den teknologiske udvikling.

Vi tilbyder bl.a. foredrag, demonstrationer og innovationsworkshops. Vi har mulighed for at tilbyde forskellige arrangementspakker med fuld forplejning, og vi tager også ud af huset og demonstrerer det nyeste inden for robotteknologi. Desuden laver vi særarrangementer om aftenen eller i weekenden.